Flowers in a field

Sådan arbejder vi med nytænkning og løbende forbedringer

Leder du efter en partner, der kan sikre, at dine cloudsevices løbende tilpasses virksomhedens forretningsbehov og omverdenens forandringer? Så kan du få hjælp af os. Vi tilbyder kontinuerlig forbedring af applikationer og systemer i flere trin.

Det første trin er en gennemgang af platform og løsning. Ved hjælp af vores cloudarkitekter og -værktøjer evaluerer og planlægger vi detaljeret, hvordan cloudomkostninger og -funktioner kan optimeres.

Næste trin kan være at tilføje en testdrevet overvågning. Tests oprettes for at kunne bruges i overvågning af applikationer ud fra faktiske brugeroplevelser.

I sidste trin kan applikationen tilpasses til en fuld DevOps-forpligtelse med automatiseret test, løbende udvikling og udrulning samt overvågning. DevOps håndteres i henhold til Knowits etablerede DevOps-model for CI (continuous integration) og CD (continuous delivery).

A metal tube leading upwards

Well-Architected Review

Det er ikke let at fastlægge en applikations arkitektur og derefter udvikle den. Høje krav til sikkerhed, ydeevne og holdbarhed gør det svært at afkrydse hele listen. Med rammeværket Well-Architected Review kan vi hjælpe dig med at forbedre sikkerheden, pålideligheden, omkostningsoptimeringen og bæredygtigheden i din cloudarkitektur.

Det foregår på den måde, at vi kører test for at vurdere dine aktuelle arbejdsgange, og derefter hjælper vi dig med at skærpe din arkitektur yderligere. Gennemgangen omfatter forretningsudvikling, sikkerhed, pålidelighed, ydeevne, omkostningsoptimering og bæredygtighed. Ved at bruge rammen kan du dels sammenligne dine arbejdsgange med praksis i branchen, dels læne dig op ad et sæt vejledende principper, der sikrer, at din cloudarkitektur er af høj kvalitet.

Working with multiple screens

DevOps

Vi kan designe, udvikle, administrere og beskytte din DevOps-platform i clouden, så du hurtigere kan lancere nye produkter og tjenester. Ved at automatisere din cloudinfrastruktur kan du starte nye miljøer op på få minutter. Vores cloudskabeloner til automatisering sikrer, at miljøerne er identiske, sikre og optimerede ud fra dine behov og bedste praksis.

Hvis det er nødvendigt, kan vi også integrere jeres cloudkonti med jeres eksisterende godkendelsessystem og systemarkitektur. Automatisering af produktudviklingscyklusser forbedrer kvaliteten, modvirker den menneskelige faktor, mindsker omkostningerne, og lader dig reagere hurtigt på skiftende markedsforhold.

A person with glasses in an office

Vi leverer et helt udviklingsteam af cloudeksperter

Med mere end 20 års erfaring og mere end 70 aktive udviklingsteams kan vi godt påstå, at vi kender cloudplatforme ud og ind. Vi har kapacitet til at levere et helt udviklingsteam, der kan udvikle og administrere dine applikationer. Drag fordel af vores omfattende viden om automatiseret testning, løbende integration og leveringsløsninger. Vores specialister kan også designe og implementere operationelle målinger, der giver dig et klart billede af, hvordan jeres infrastruktur klarer sig.

A large team meeting

Uddannelse og træning

Vil du gerne uddybe din viden om cloudplatforme eller DevOps? Book en workshop hos os. Som DevOps-leverandør kan vi lære dig og dit team det nyeste inden for DevOps og øge brugen af DevOps-metoder.

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen