A man writing on a board

Sådan kan vi hjælpe dig

Vores cloudeksperter bruger en systematisk og standardiseret tilgang til at opbygge et robust og sikkert fundament, der understøtter cloudmiljøer på en offentlig platform. Med erfaring fra en lang række implementeringer og et bredt kendskab til praksis i branchen kan vi levere skalerbare og veldefinerede miljøer i den offentlige cloud.

A path across grass

Model til cloudadministration – gør det nemt for din organisation at få succes

Sammen med dig og dine interessenter kan vi udvikle en cloudstyringsmodel, der omfatter politikker for, hvordan din virksomhed indkøber, bruger og administrerer cloudplatforme. Guiden vil vejlede dig i at gøre de rette initiativer på den rette måde – og træffe de rette beslutninger vedrørende cloudtjenester.

Hvad vil din cloudadministration omfatte?

Cloudadministration handler om medarbejdere, processer og teknologier, hvor alle tre betragtes som lige vigtige for at drive cloudrejsen fremad. Ved at se på roller og ansvar, regler og processer, ydeevne og måling, sikkerhedsrisici og overensstemmelse samt drift og teknologivalg kan vi designe en ramme, der sikrer stabil og sikker clouddrift.

En stor del af administrationsmodellen drejer sig naturligvis om operationel administration. Blandt de emner, vi ser på, kan nævnes ledelse og administration, udviklingsteams, partner- og leverandørstyring, kontrakter og supportmodeller.

Hvad er fordelene ved cloudblueprints (detaljerede planer)?

Med os som partner får du en skræddersyet skitse med alle de tekniske detaljer fra de politikker, der er omfattet af styringsmodellen. Her beskrives de operationelle og tekniske funktioner, der kræver opdatering, samt metoder, der giver øget effektivitet, skalerbarhed og administration.

Servers in the dark

Cloud Core og landingszoner – fremskynd rejsen til den offentlige cloud

Vi har hjulpet kunder i en lang række brancher med at implementere og tilpasse Cloud Core-løsninger og skalerbare landingszoner, så de passer til deres virksomheds særlige situation, kultur og behov.

Cloud Core

Vores Cloud Core-tjeneste indeholder en model, der fremskynder din cloudimplementering. Det omfatter både opsætning af landingszoner for cloudplatforme og branchepraksis for brug og vedligeholdelse af platformen. Vores blueprints opdateres regelmæssigt, fordi vi løbende forbedrer arbejdsmetoder og bedste praksis.

Vi kombinerer infrastruktur som f.eks. kode, automatisering, processer og administration for at sikre, at dit cloudmiljø er effektivt og nemt at arbejde med. Vi tilbyder også uddannelse og kurser til medarbejdere i operationelle roller, så de kan holde sig ajour og føle sig trygge med løsningen.

Landingszoner

Med vores landingszoneløsninger kan vi hjælpe dig med hurtigt og nemt at oprette et sikkert cloudmiljø ud fra behovene i din cloudportefølje. Vi har landingszoner for AWS, Microsoft Azure og Cloud Core og anvender best practice, der er testet og godkendt som branchestandard. Med vores løsning kan du standardisere dit cloudmiljø, spare tid og styre omkostningerne.

A group high five

Cloud Center of Excellence (CCoE)

Har dit Cloud Center of Excellence brug for at blive aflastet eller en erfaren cloudekspert at sparre med? Vi har specialister inden for AWS, Microsoft Azure og Google Cloud, som kan understøtte eller fremskynde implementeringen af dine cloudtjenester. Uanset om det drejer sig om politikker for administration i clouden, valg af cloududbyder eller opbygning af viden om clouden i din virksomhed, har vi de den kompetence, der skal til for at drive cloudtransformationen.

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen