A person working on a computer

Sådan kan vi hjælpe dig

En vellykket cloudimplementering bygger på ekspertise, en dyb forståelse af teknologi, tilpassede processer og en bæredygtig tilgang.

Som certificeret partner for AWS, Microsoft Azure og Google Cloud kan vi vurdere, planlægge og gennemføre migreringer til den offentlige cloud ud fra dine udfordringer og it-infrastrukturer. Vi leverer proof of concepts, så du kan afprøve cloudløsningen og få en smagsprøve på den, før den bliver implementeret i et produktionsmiljø.

A futuristic building

Fordelene ved cloudimplementering

Uanset om du udvikler nye produkter eller tjenester, er på vej ud på et nyt marked eller ønsker at skabe bedre kundeoplevelser, vil en migrering til clouden hjælpe med at øge dit fokus på kerneforretningen.

Ved at udnytte cloudplatforme som f.eks. AWS, Microsoft Azure og Google Cloud mindskes belastningen på virksomhedens egen infrastrukturvedligeholdelse, og du får adgang til nye tjenester for maksimale resultater.

Andre fordele er bedre sikkerhed, automatiske opdateringer og muligheden for at skalere ressourcer op eller ned hurtigt og nemt.

Molnmigrering i tre steg – bedömning, planering och genomförande

Trin 1: Vurdering – er du klar til cloud?

Hver cloudrejse er unik – også din. Derfor indleder vi hver cloudmigrering med en vurderings- og planlægningsfase. På den måde sikrer vi en problemfri migrering, samtidig med at vi får en omfattende forståelse af jeres nuværende miljø.  I denne proces identificerer og håndterer vi også alle sikkerhedshuller.

Trin 2: Planlægning – bane vej for en problemfri cloudmigrering

Næste trin er at formulere en detaljeret plan for implementering og migrering, komplet med tidslinjer og beskrivelse af, hvordan migreringen gennemføres i praksis.

Trin 3: Gennemførelse – optimering i clouden

Der er flere tilgange at vælge mellem, når man migrerer til clouden, og sammen skræddersyr vi en løsning, der passer til netop din virksomhed. Vi arbejder tæt sammen under migreringen, så alt ender sikkert og trygt i clouden med minimal nedetid.

A robotic hand

Test din løsning med et proof of concept (PoC)

Før du flytter til den offentlige cloud, kan du teste løsningen med et proof of concept. Med vores proof of of concept kan du teste ideer, produkter eller applikationer i et isoleret cloudmiljø, før det hele lanceres i et produktionsmiljø. Det betyder, at du og dit team kan se, hvordan løsningen er beregnet til at fungere og kan evaluere en mulig cloudmigrering, før I gennemfører den.

Two people working at a computer

Support og daglig drift af cloudplatforme

Når jeres applikationer og workloads er i clouden, tilbyder vi heldækkende løsninger til kontinuerligt optimeret clouddrift. Fra administration af tjenester til 24/7/365-servicedesk.

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen