A couple signing a contract

Forenkl kreditvurderingsprocessen

Vores tjeneste Dploy håndterer hele flowet i én kreditproces, fra ansøgning til udbetaling. Ved at automatisere udlånsprocessen kan du nedbringe dine driftsomkostninger og behandle flere kreditvurderinger uden at ansætte flere medarbejdere.

Platformen er intuitiv, skalerbar og specielt udviklet til banker og finansieringsselskaber, der tilbyder forskellige former for finansiering, f.eks.:

  • Lån, realkreditlån, kreditkort og andre økonomiske produkter
  • Factoring, leasing og leasing af udstyr til virksomheder
  • Salgsfinansiering, lån uden sikkerhed og prioritetslån
Three colleagues talking in a co-working space

Automatiser indlysende kreditbeslutninger

Du kan enten integrere Dploy med din eksisterende bankplatform og administrere kreditbeslutninger via jeres grænseflader eller vælge kun at bruge Dploy. Rammen bygger på sikre datakilder, komplekse integrationer og åbne platforme.

Du får adgang til en unik database med løbende opdaterede kreditoplysninger og opslag i offentlige registre for at lære din kunde at kende. Ved hjælp af optimerede scoringsprocesser kan Dploy afgøre, hvad der er en korrekt håndtering af en kreditansøgning ud fra den kreditpolitik, som din virksomhed har fastlagt. Det betyder, at du kan træffe sikre, objektive og hurtige kreditbeslutninger og samtidig øge kvaliteten af dine kreditvurderinger.

Smiling female office worker

Skræddersy platformen efter dine behov

Brugergrænsefladen kan tilpasses jeres unikke behov og forretningsmodel. Derudover er der en standardgrænseflade, der dækker de fleste krav, som banker og finansvirksomheder har til processtyring. Platformen er tilgængelig både via webtjenester og API. Der indgår også en intern og ekstern brugergrænseflade.

Dploy-platformen giver dig mulighed for at tilpasse valutaer, sprogfiler, datoformater og andre lokale indstillinger. Det gør man under installation og implementering af systemet.

An interconnected desktop

Digitaliser fakturabelåning og fakturakøb

Tilbyder din virksomhed kassekredit eller factoringtjenester i form af både fakturakøb og fakturabelåning? Den smarte finansteknologi fra Dploy understøtter alle disse processer og kan gøre dit arbejde meget nemmere. Oplev hvordan vi kan hjælpe dig, hvis du har ansvar for at købe og finansiere virksomheders udestående tilgodehavender.

Dploy web banner

Nogle af vores kunder

Vi har gennemført vellykkede implementeringer i flere forskellige brancher i Norge, Danmark og Sverige. Nogle af de største aktører inden for eksempelvis finansiering benytter sig af Knowits FinTech-løsning Dploy. BMW, BraBank, Volkswagen, DNB Finans og Santander er nogle af dem. 

Partner logos

Markedsledende samarbejdspartnere

For at sikre adgang til gode data har vi indledt et tæt samarbejde med Signicat, Ambita og Alva Technologies. Ambita er en teknologivirksomhed, der leverer digitaliseringsløsninger til ejendomsmarkedet. De står bag flere centrale løsninger, der sikrer, at boligmarkedet i Norge er effektivt og åbent. Alva Technologies er en af Norges førende virksomheder inden for proptech med det mål at udvikle nye løsninger til et mere velfungerende boligmarked.

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen