Two people sitting on a bench

SAS Institute

Knowit tilbyder tilpasset træning i SAS. Kurserne består af en kombination af lærerstyrede anmeldelser og praktiske øvelser.

People sitting around a round table

Tableau

Knowit er certificeret uddannelsespartner til Tableau med akkrediterede undervisere. Vi tilbyder nedenstående kurser, men kan også efter behov tilpasse kurser efter præcis din organisation. 

Tableau Desktop I: Fundamentals
To-dages kursus. Lær det grundlæggende i Tableau Desktop.

Tableau Desktop II: Intermediate
To-dages fortsættelseskursus.

Tableau Accelerated
Tre-dages kursus. Et kombineret kursus med Fundamentals og Intermediate med en højere studiehastighed.

WhereScape logo

WhereScape

Sammen med WhereScape tilbyder Knowit muligheden for at fremskynde og forenkle udviklingsarbejdet ved hjælp af datalagerautomatisering, agil udvikling, standardisering af programkode samt dokumentation.

Værktøjet er revolutionerende og på fremmarch i Europa. Kunderne oplever en effektivisering i datalagrenes udviklingsproces og kan således få data med veldokumenteret kode ud på cirka den halve tid.

Knowit er WhereScapes største partner i Norden og har mulighed for at tilbyde certificerede konsulenter, rådgivning og implementering.

Snowflake logo

Snowflake

Snowflake er markedets eneste cloudbaseret platform til data warehousing, som fra grunden er bygget til at drage fordel af samtlige fordele der følger med skyen. Med Snowflake er det nemt at indsamle, udføre analyser på og få indsigt i jeres data. Snowflake gør desuden data tilgængelig for alle de brugere som har brug for data.

Knowit er Snowflakes største partner i Norden.

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen