""

Sourcing Strategy

At have en sourcing-strategi er den bedste taktik. Med den rette strategi kan I opnå omkostningskontrol, lavere omkostninger og højere kvalitet. Hvad er vigtigst for jer? Hvad kan I gøre for at udvikle og styrke jeres arbejdsprocesser? Og hvad er den perfekte leverandør for jer?

Disse spørgsmål er alle eksempler på, hvad en god sourcing-strategi vil hjælpe jer med at forstå.

Som uafhængig strategirådgiver kan Knowit Insight hjælpe jer med indkøbs- og samt udarbejdelse og implementering af aftaler i forbindelse med jeres arbejde. Vores kompetence omfatter hele processen, fra analyse, strategi og beslutningstagning til implementering samt opfølgning.

Offentligt udbud

Knowit har flere rådgivende eksperter inden for offentligt udbud. Vi har mange eksempler på udbud (i henhold til Udbudsloven), hvor vi har deltaget, og som har genereret forretningsmæssige fordele.

Vi har deltaget i udbud inden for alle former for udbudsprocedurer, lige fra konkurrenceprægede dialoger til direkte tildeling, samt tildeling af kontrakter på basis af rammeaftaler.

Når vi gennemfører et udbud følger vi altid vores egne, interne processer og tager ansvaret for hvert trin hele vejen. Vi anvender velafprøvede og anerkendte skabeloner og modeller, der hjælper dig med at opnå dine forretningsmål.

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen