Løber op ad en bakke.

Øget fokus på fleksibilitet og hastighed

Virkeligheden i dag fører til større krav til innovation og fleksibilitet. Organisationen skal derfor være mere åben overfor ændringer, men samtidig udvikle løsninger i et hurtigere tempo. Metoder som f.eks. Agile og Lean kan hjælpe organisationen med at skifte fokus fra stabilitet og optimering til tempo og fleksibilitet. Forskning viser, at dette sandsynligvis vil være afgørende for din fremtidige vækst.

Ledelsesuddannelse

For at optimere ressourcer og omkostninger opdeles organisationer normalt på en traditionel, hierarkisk måde. En sådan organisationsstruktur står i vejen for tempo og fleksibilitet. Vi har fokus på at hjælpe organisationens ledere med at forstå og implementere den nye organisation. Knowit Insight udvikler og afholder ledelsestræning. Vi anvender velafprøvede og anerkendte modeller, herunder Management 3.0, SAFe og LeSS.

Ændring af strukturer og roller

Den typiske mellemleder, som normalt har fokus på stabilitet og koordinering, er blevet sjælden i organisationer, eftersom kravene til fleksibilitet, hastighed og tilpasningsevne er øget. For at øge organisationens kapacitet med hensyn til hastighed og fleksibilitet kan vi hjælpe dig med at analysere organisationens aktuelle status og understøtte en ændring baseret på dens struktur, adfærden i den og den viden, der er tilgængelig for dig.

Ledelse og styring

En tydelig vision og orientering er nøglen til at skabe at velfungerende team, der stræber efter forbedring, innovation, hastighed og fleksibilitet. Dårlig ledelse, kombineret med traditionel styring kan være en forhindring for dette. Ved at etablere styringsmodeller kan vi hjælpe dig og din organisation med at udvikle dine egne metoder til at lede og styre teams. Det er hensigten, at dine teams med tiden vil tage et større ansvar for dine slutprodukter og tjenester.

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen