Dagens udfordringer

Virksomheder rundt om i verden håber at blive lidt hurtigere, lidt bedre og frem for alt mere effektive gennem digitalisering. Virksomheder vil også gerne skabe bedre kundeoplevelser og finder hjælp i automatisering for at tage sig hurtigere og bedre af kunderne. Chatbots, der er tilgængelige døgnet rundt og besvarer kundernes spørgsmål, er et eksempel på dette.

Effektive digitale processer åbner for en række nye muligheder såsom større indtægter, lavere omkostninger, højere kvalitet, kortere leveringstider og øget kontrol.

Digitalisering af et firma for at opnå operationel effektivitet er desværre ikke lige så let som at købe den nyeste teknologi. Det kræver normalt en forandring i både virksomhedskultur og organisation. Den rette type kompetence og forretningskendskab er også alfa og omega. Når det er på plads, opstår der store fordele for dig, dine medarbejdere, dine kunder og dine kunders kunder.

Dette er hvad vi tilbyder dig

Vi hjælper dig med at arbejde med effektivisering og intelligent automatisering i din organisation, så du lykkes med de forandringer, der kræves i en digital transformation.

Sammen med dig vil vi dreje og justere på tre nøgleområder, der driver operationel effektivitet. Først kigger vi på din organisation og sørger for, at den har de rette forudsætninger for at forandre og forbedre sig. Derefter prioriterer og udvikler vi de processer, der bidrager til bedre rentabilitet og højere kundetilfredshed. Endelig sørger vi for, at I bruger den rette teknologi til at muliggøre en langsigtet effektivisering med støtte i automatisering.

Med dyb forståelse for flows, processer og værktøjer i kombination med vores viden inden for organisationsudvikling hjælper vi dig med at høste fordelene ved digitalisering.

Vores styrker

Vi kender verden omkring os, har et godt forretningskendskab og har stor erfaring med projekter inden for digitalisering, effektivisering og automatisering, der giver øget effektivitet.

Vi har viden om alt fra procesudvikling til forandringsledelse. Vi har erfaringer og specialister på disse områder:

- Procesudvikling
- Effektopnåelse
- Metoder og modeller for automatisering
- Beregningsmodel for effektivitet
- Forandringsledelse

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen