Dagens udfordringer

Sverige er i dag helt afhængig af it, samtidig med at samfundet udsættes for flere og flere cyberangreb, både i erhvervslivet og i den offentlige sektor. Der er også mange nye muligheder for at udvikle vores samfund gennem digitalisering, som ikke udnyttes fuldt ud. Et eksempel er skytjenester. 

En forklaring på, at virksomheder og myndigheder ikke udnytter mulighederne, er at de oplever, at det er svært at arbejde proaktivt med digital sikkerhed, når den teknologiske udvikling går stadig hurtigere. Det er også en udfordring at tilpasse virksomheden til de love og retningslinjer, der følger i digitaliseringens fodspor. 

At blive rigtig god til cybersikkerhed kræve mange indfaldsvinkler og erfaringer. De findes i grænselandet mellem it, jura og forretning. Sikkerhed er også et strategisk spørgsmål, der skal involvere bestyrelsen og virksomhedsledelsen for at fremtidssikre organisationen. Først da kan organisationen fuldt ud udnytte mulighederne, samtidig med at vi sammen bidrager til et tryggere digitalt samfund. 

Dette er hvad vi tilbyder dig

Vi er en helhedsleverandør inden for cybersikkerhed og beslægtet jura. Med vores team af eksperter inden for strategi, teknologi og jura kan vi være en strategisk partner og yde støtte til både din ledergruppe og it-afdelinger. Sammen skaber vi en sikker verden, hvor du, dine medarbejdere, dine kunder og dine kunders kunder kan føle sig trygge.

Har du brug for at definere en fremtidig strategi for cybersikkerhed eller få hjælp til dybere tekniske spørgsmål? Vi arbejder med alt fra risikovurderinger til kodegennemgange og gennemtrængningsprøvninger. Vi kan også hjælpe med risikostyring, hændelsesundersøgelser, sikre mobile platforme og skytjenester. Vi er også gode til sikkerhedstest af biler og avancerede betalingsløsninger.

I Knowit Insight har vi også vores eget advokatfirma, der kan stille med netop den type advokater, du har brug for på din digitale rejse. Her får du rådgivning om databeskyttelse og beskyttelse af personlige oplysninger, cybersikkerhed, digital markedsføring og indkøb. Vi hjælper naturligvis også med it-outsourcing og aftaler.

Vores styrker

Vores kunder er i både den private og den offentlige sektor, i forskellige brancher og sektorer, og vi hjælper dem med at klare fremtidens digitale udfordringer inden for cybersikkerhed og informationsret. Læs mere om vores tjenesteydelser her.

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen