Sitecore Experience Platform

Denne version kombinerer Sitecores Experience Management med avanceret funktionalitet og leverer et integreret markedsføringssystem, som holder styr på kontekstuelle kundeinformationer, så du kan tilbyde dine kunder en personligt tilpasset oplevelse.

 

  • Kontekstuel tilpasning—Samler informationer om brugernes interaktioner (nuværende, tidligere, endda offline). På denne måde gives der mulighed for at levere en kontekstuel oplevelse baseret på, hvordan brugeren interagerede med dit varemærke i går, forrige uge og de næste sekunder.

  • Optimeret brugeroplevelse—Viser hvorfra brugeren kommer og præciserer helt eksakt, hvad denne laver på webstedet ved hjælp af kraftfuld webanalyse.

  • Marketing Automation—Indeholder markedsføringsklassificeringssystemer, som hjælper dig med at organisere aktiviteter på en meningsfuld, struktureret måde, samt planlægning og e-mailadministration. Du får mulighed for at forbedre relationerne med brugerne ved at tilpasse kommunikationen, samt at du udnytter indholdet, kanalen og mediet, som passer bedst til hver enkelt interaktion.

  • Markedsføring i flere kanaler—Sporer de besøgendes interaktioner og generer analysedata fra eksterne websteder (ikke i Sitecore-netværket), og leverer derefter personaliseret indhold tilbage til den eksterne besøgende.
Kontakt os
Stine Reesen
CEO, Knowit Experience København
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen