Den stærkeste oplevelse mellem et brand og en bruger indtræder oftest, når brugeren er aktiv, synes om dit budskab, dine serviceydelser og løsninger. Denne interaktion gøres i de fleste tilfælde mulig ved hjælp af web CMS - enten i etablerede platforme eller med tilpassede løsninger. Hvilket værktøj, der passer bedst til dine behov, afhænger af opgaven, ambitionen og præferencerne i netop din organisation. Du er velkommen til at kigge på de løsninger, som vi har udviklet hos Knowit. Sig til, hvis du vil vide mere. 

I Knowit arbejder vi med flere forskellige CMS platforme:

  • Sitecore
  • Optimizely 
  • Umbraco
  • Litium 
  • Headless CMS

Skræddersyede løsninger

Forskellige forudsætninger kræver forskellige løsninger. Dine brugeres behov, dit tekniske miljø og din organisation skal kortlægges for at finde frem til den løsning, som er bedst for jer - nu og i fremtiden.
Nettet er stadig en af de vigtigste teknologier, når der skal bygges brugervenlige løsninger, som hjælper mennesker med at samle, hente og dele informationer med hinanden. Formatet er fleksibelt, enkelt at vedligeholde og kan opdateres og videreudvikles til en betydeligt lavere omkostning end sine forgængere. 

Det er sjældent, vi støder på udfordringer, som ikke kan løses med en skræddersyet webapplikation. Vi hjælper dig gennem hele processen – fra idé til drift!
For vores kunder har vi lavet alt lige fra løsninger til at samle kundeinformationer og oversigt over elforbruget i erhvervslivet, over til dashboards for medarbejdernøgletal - eller bare en oversigt over de lokale idrætsforeningers spilleplaner.

Netbanker

Betaling og finansielle services er en af vores spidskompetencer hos Knowit. Siden lanceringen af den første rene internetbank i Norge har vi bidraget til en stadig enklere og bedre oplevelse for bankkunder i Norden.

Grundlaget for de nordiske banker er under konstant udvikling, og for at opfylde konkurrenternes, kundernes og omverdenens hurtigt øgede krav til digitalisering, så skal de sørge for at følge med.

Knowit har været stærke udfordrere blandt andre it-leverandører, eftersom vi udviklede den første rendyrkede internetbank i Norden i slutningen af 90-erne.

Vil du høre, hvordan vi kan hjælpe dig?
Mikkel Olesen
CCO - Knowit Experience
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen