digital globe

Fundamentet for forandring

Det er svært at drive virksomhed i dag: Kundernes forventninger, de teknologiske muligheder, digitaliseringens krav om transparens, den globale konkurrence. Alt sammen ret markante faktorer, der kan blive opfattet som udfordringer. Men vi vil meget hellere anskue det som muligheder. Og vi har gjort det til vores speciale at hjælpe virksomheder med at analysere og rådgive om de forretningsmæssige muligheder. Uanset om det handler om den samlede transformation af virksomheden, hvordan I får et mere kundecentrisk fokus, eller hvis I ønsker at arbejde mere struktureret med digital innovation.

Digital strategi

Digital strategi

Den digitale strategi er afsættet, der sikrer fælles mål og retning for din virksomheds digitale projekter. Vi vejleder din virksomhed i at navigere digitalt, og vi hjælper dig med at få styr på dine digitale investeringer, så de til enhver tid understøtter kunderejsen, din forretningsstrategi og din bundlinje. Sammen med dig skaber vi en ambitiøs og handlekraftig strategi, som er klar til at blive ført ud i den digitale verden.

Digital transformation

Digitalisering har sat sine spor i de fleste virksomheder, og vores rådgivning er tilsvarende bredt funderet. Vi fungerer for eksempel som betroet rådgiver, når produktions- og industrivirksomheder ønsker at blive mere digitale, datadrevne og servicefokuserede. Vi hjælper også salgs- og marketingafdelinger med at tilpasse deres go-to-market strategi til en virkelighed, hvor pull én gang for alle har slået push. Og uanset hvilken type digital transformation, vi har med at gøre, bidrager vi selvsagt med viden om, hvordan man skaber en mere digital kultur og organisation.

lyspære

Digital innovation

Vi assisterer, når I er klar til at accelerere den digitale innovation og rykke op i jeres branches digitale rangorden. Vi står klar, når I har brug for at identificere huller i markedet og udvikle helt nye produkter, services og forretningsmodeller. Men vi hjælper også gerne med konkrete innovationsforløb på eksisterende ydelser – for eksempel gennemtestede koncepter som design sprints og hackathons. Vi lever af nytænkning i Knowit Experience, og har i efterhånden mange år arbejdet med lean innovation som en underliggende proces for alt, hvad vi gør. De erfaringer, lader vi gerne komme jer til gode.

Vil du høre, hvordan vi kan hjælpe dig?
Mikkel Olesen
CCO - Knowit Experience
Kontakt mig
Kontakt mig

Kontakt os
Stine Reesen
CEO, Knowit Experience København
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen