Knowit opnår Microsoft Cloud Security specialisering

Publiceret 09 jun 2023 Knowit Microsoft Solutions Partner

I takt med den stigende efterspørgsel efter cloud services øges samtidig risiko og trusler i forhold til cybersikkerheden. Derfor har Knowit nu opnået Microsoft Cloud Security-specialiseringen.

Microsoft Cloud Security-specialiseringen fremhæver vores ekspertise inden for design og administration af sikre cloudløsninger ved hjælp af Microsoft-teknologier med fokus på at sikre de højeste standarder for databeskyttelse og cybersikkerhed.  

Anerkendelsen fra Microsoft bekræfter vores evne til at håndtere nye udfordringer, når det gælder cybersikkerhed, og dermed levere robuste sikkerhedsløsninger til vores kunder i Norden. Knowit udmærker sig inden for identitets- og adgangsstyring, trusselsbeskyttelse, informationsbeskyttelse og sikkerhedsstyring, hvilket giver organisationer mulighed for sikkert at gøre brug af cloud-teknologi.  

Opnåelse af Microsoft Cloud Security-specialiseringen styrker Knowits position som en pålidelig teknologipartner, der giver organisationer mulighed for sikkert at gøre brug af cloud.  

Ud af hundredtusindvis af Microsoft-partnere er der kun omkring hundrede Azure Expert Managed Service Provider-partnere (MSP) på verdensplan. Nu er Knowit en af de få Azure Expert MSP-partnere i Norden.

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen