Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

NYHEDER

Knowit opnår Microsoft Cloud Security specialisering

I takt med den stigende efterspørgsel efter cloud services øges samtidig risiko og trusler i forhold til cybersikkerheden. Derfor har Knowit nu opnået Microsoft Cloud Security-specialiseringen.

Microsoft Cloud Security-specialiseringen fremhæver vores ekspertise inden for design og administration af sikre cloudløsninger ved hjælp af Microsoft-teknologier med fokus på at sikre de højeste standarder for databeskyttelse og cybersikkerhed.  

Anerkendelsen fra Microsoft bekræfter vores evne til at håndtere nye udfordringer, når det gælder cybersikkerhed, og dermed levere robuste sikkerhedsløsninger til vores kunder i Norden. Knowit udmærker sig inden for identitets- og adgangsstyring, trusselsbeskyttelse, informationsbeskyttelse og sikkerhedsstyring, hvilket giver organisationer mulighed for sikkert at gøre brug af cloud-teknologi.  

Opnåelse af Microsoft Cloud Security-specialiseringen styrker Knowits position som en pålidelig teknologipartner, der giver organisationer mulighed for sikkert at gøre brug af cloud.  

Mikkel Olesen