Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

LICENSER OG PRODUKTER

Dploy – en fleksibel platform med smart teknologi

Knowits FinTech-løsning Dploy er en brugervenlig platform til automatisering af behandlingen af låneansøgninger. Smart teknologi effektiviserer kreditprocessen for virksomheder, der tilbyder lån, leasing eller kredit, samtidig med at slutkunden oplever, at det er nemmere og hurtigere at opnå finansiering.

Forenkl kreditvurderingsprocessen 

Vores Dploy-services håndterer hele flowet i én kreditproces, fra ansøgning til udbetaling. Ved at automatisere udlånsprocessen kan du nedbringe dine driftsomkostninger og behandle flere kreditvurderinger uden at ansætte flere medarbejdere. 

Platformen er intuitiv, skalerbar og specielt udviklet til banker og finansieringsselskaber, der tilbyder forskellige former for finansiering, f.eks.: 

  • Lån, realkreditlån, kreditkort og andre økonomiske produkter 
  • Factoring, leasing og leasing af udstyr til virksomheder 
  • Salgsfinansiering, lån uden sikkerhed og prioritetslån 
""

Markedsledende samarbejdspartnere

For at sikre adgang til gode data har vi indledt et tæt samarbejde med Signicat, Ambita og Alva Technologies. Ambita er en teknologivirksomhed, der leverer digitaliseringsløsninger til ejendomsmarkedet. De står bag flere centrale løsninger, der sikrer, at boligmarkedet i Norge er effektivt og åbent. Alva Technologies er en af Norges førende virksomheder inden for proptech med det mål at udvikle nye løsninger til et mere velfungerende boligmarked. 

Kontakt os for en uforpligtende snak

Vi fortæller meget gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at give kunderne en nemmere og mere effektiv låneoplevelse.

Peter Faber