Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

CYBERSIKKERHED

Lovgivning

Ønsker du at skabe en digital verden, hvor alle føler sig sikre? Sammen fastlægger vi din fremtidige strategi for cybersikkerhed og privatliv, håndterer de eksisterende sikkerhedsudfordringer i dine aktiviteter og navigerer mellem nye alle de nye muligheder, der åbner sig. 

Sådan kan vi hjælpe dig

Vi er en af de største leverandører af cybersikkerhed i Norden og har også en unik indsigt i jura. Det, der adskiller os fra konkurrencen, er, at vi kan løse fremtidige udfordringer inden for cybersikkerhed, fordi vi kan levere teams med kompetencer inden for jura, teknologi og ledelse. Med vores indsigt på området kan vi også hjælpe dig med at finde helt nye muligheder, som dine konkurrenter ikke ser. Vi ønsker også at bidrage til et robust samfund ved at skrive høringssvar til foreslåede lovforanstaltninger, arrangere seminarer og konferencer og arbejde på at øge samfundets vidensniveau. 

""
""

Produkter inden for cybersikkerhedsfeltet

Ud over konsulentydelser leverer Knowit to produkter inden for cybersikkerhedsområdet. Knowit SignPort, som gør det lettere at arbejde med digitale underskrifter, og en række løsninger inden for overholdelsesstyring. 

Vi hjælper dig ud fra dine unikke behov

Kontakt os, så hjælper vi dig med den digitale jura baseret på netop dine behov. 

Jim Nielsen