Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

EVENT

Webinar: Sådan Styrker Du Din Forretning med Digital Selvbetjening / Mar 2024

Sådan Styrker Du Din Forretning med Digital Selvbetjening.

I en verden, der konstant bevæger sig mod digital transformation, er det afgørende for virksomheder at omfavne selvbetjening som en nøglekomponent i udviklingen af deres forretning og en differentierende kundeoplevelse.

Sammen vil vores UX Consultant, Sara Dal Bruun, og Business Unit Director, Morten Barkholt, give dig en aktuelle status af digital selvbetjening, og kaste lys over centrale emner og parametre, der er kritiske for designet og eksekveringen af reel værdiskabende digital selvbetjening.

Med flere års erfaring på området på tværs af brancher vil vi dele praktiske indsigter, der kan guide dig til at undgå typiske faldgruber og identificere de utallige muligheder, der ligger i arbejdet med digitale services og selvbetjening.

Vores mål er både at give dig en forståelse af, hvordan du kan optimere din forretning med digital selvbetjening, men også at inspirere dig til at se de betydelige fordele, det kan bringe. Fra forbedret kundeoplevelse og øget effektivitet til reducerede omkostninger og øget konkurrenceevne, er selvbetjening en af de strategiske nøgler, der kan sikre din virksomheds succes.

Webinaret er egnet for både B2B og B2C virksomheder.