Webinar: Løft dit data-setup med en CDP

.


Få styr på dine kundedata med en Customer Data Platform


Sidste år blev indsamlingen af mange typer persondata hos de store platforme som Google og Meta erklæret ulovligt - og fokusset på privacy og tredjepartsdata er derfor kun blevet større i 2023.

Derfor er det forretningsmæssige behov for gode førstepartsdata større end nogensinde. Altså de data, som dine kunder frivilligt (og fuldt bevidst) afgiver til din virksomhed, og som er afgørende for effekten af jeres marketingindsatser.

Den bedste måde at indsamle, håndtere og udnytte førstepartsdata er med en Customer Data Platform, som giver dig mulighed for at samle alle jeres kundedata på en og samme platform med fuld kontrol over data-flowet.

På dette webinar fortæller vores CDP-eksperter, Anne Olesen og Jonathan Jørgensen, meget mere om, hvordan en CDP vil kunne løfte jeres data-setup til næste niveau og dermed booste jeres salgs- og marketingindsatser både nu og for fremtiden.


Webinaret er for dig, der gerne vil:


- Lære hvordan en CDP kan bruges i jeres data-setup.

- Øge effekten af jeres marketingindsatser med bedre kundedata.

- Forstå hvorfor førstepartsdata bliver et stadigt vigtigere fokusområde.

- Forstå hvornår en CDP er en god investering, og hvornår det ikke er.


Målgruppe:


Webinaret er primært henvendt til profesionelle inden for digital salg og marketing, der er på udkig efter bedre metoder til at samle kundedata og anvende dem mere aktivt. Det er således for dig, der gerne vil eskalere jeres data-setup og blive mere datadrevne i jeres processer.


Interesseret? Så skriv dig op til webinaret her på siden. Vi sender en bekræftelse og skal også nok minde dig om webinaret, når det kommer tættere på.

Til toppen