Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

EVENT

Webinar: Fra data til handling: Styrk dine kunders beslutningsproces

Når du starter dagen med at tjekke DMI.DK for at afgøre, om du skal tage cyklen på arbejde, baserer du din beslutning på data og komplekse modeller. Du tænker måske ikke over det, men bag hver beslutning er der en helt verden af input, der er med til at sikre, at du træffer det rette valg, hurtigt.

Til dette webinar tager vores, Solution Architect, Henrik Korsgaard, og vores Head of Design, Martin Fabricius, forretningsbrillerne på og sammen udforsker de, hvordan du kan designe løsninger, der hjælper dine brugere med at træffe datadrevne beslutninger – hvad end det er gennem dashboards, selvbetjeningsløsninger eller innovative nye metoder.

Eller med andre ord: så dykker vi ned i, hvordan du kan bruge data og visualisering som strategiske værktøjer til at guide dine brugere fra data til handling.

Du kan glæde dig til:

- Indsigt i hvordan du kan give brugeren de rette informationer præcist, når de har brug for dem for at træffe beslutninger

- Introduktion til design- og visualiseringsteknikker, der tager brugerens perspektiv og støtter dem i at træffe hurtige og effektive beslutninger

- Input til hvordan du inspirerer jeres brugere til at træffe de rigtige beslutninger og ændre adfærd