Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

EVENT

CloudConnect: AI i Praksis - Sådan Implementeres og Adopteres AI med Succes

Du ved godt at AI kan transformere din virksomhed, men du kan se at der er lang vej fra den gode idé til implementering og gevinstrealisering? Kom og hør hvordan ATP arbejder innovativt og målrettet med at implementere AI-løsninger som skaber værdi!

Vi har fornøjelsen af at have Bine Knudsen fra ATP med, som vil afsløre nogle af hemmelighederne bag ATP's innovative til udvikling, implementering og adoption af AI-løsninger i deres organisation.

Tag med os, når Bine Knudsen afslører, hvordan ATP's digitale transformation drives af en innovativ enhed, der omfavner eksperimenter og proof of concepts (PoCs) med mantraet 'fail-fast'. Hør også om de governance processer, som ATP bruger til at navigere i balancen mellem prototyping og skabe forretningsmæssig værdi.

Hør også om hvordan man skaber AI-løsninger fra et brugerperspektiv. Lær hvordan du skaber en uforglemmelig brugeroplevelse, optimerer kunderejsen og sikrer problemfri adoption af AI.

Dine data definerer din succes med AI. Så vi dykker også ned under motorhjelmen for at udforske detaljerne i det altid kritiske datafundament. Opdag hvad der er nødvendige for at opnår det fulde potentiale med AI gennem robuste dataplatforme.

Det er d. 30/4 - 2023. Vi starter med netværk og morgenmad hvor man er velkommen allerede fra kl. 8.30.

Program:

08.30-09.00: Check-in og netværk 
Velkomst til deltagerne og mulighed for at netværke over lækker morgenmad og stærk kaffe.

09.00-09.30: Customer Journey i AI-løsninger af Maria Wejnold
Hvordan kan man med udgangspunkt i Customer Experience strategien skabe AI-løsninger, der både løser bruger- og forretningsproblemer, og som kan være med til at innovere forretningsmodellen. Og hvordan kan man bruge design thinking metodikker til at udvikle AI-koncepter, der nemt kan danne udgangspunkt for en POC.

09.30-10.00: Det gode datafundament for AI-løsninger af Rasmus Stubbe
Arbejdet under motorhjelmen er en enabler for succesfulde implementeringer af AI-løsninger. Diskussion om hvordan arbejdet "under motorhjelmen" kan se ud og strategier til at sætte data fri ved hjælp af data platforme.

10.00-11.00: AI i praksis hos ATP af Bine Knudsen
Bine Knudsen deler ATP's innovative tilgang til udvikling, implementering og adoption af AI-løsninger. Fokus på ATP's digitale transformation og brug af eksperimenter og PoC'er med 'fail-fast' metodik. Gennemgang af governance procedurer til styring af eksperimenterne sammen med forretningen.

11.00-11.30: Netværk og Sparring 
Mulighed for at fortsætte dialogen med andre deltagere og eksperter. Sparring og erfaringsudveksling om de præsenterede emner.

Vi afholder arrangementet i Knowits nye lokaler på Nyropsgade 41 lige ved Vesterport station. Det er gratis og der vil selvfølgelig være kaffe, morgenmad, mm.

Dit udbytte:

  • Dybere forståelse af organisatoriske udfordringer i cloud transformation. 
  • Indsigt i ATP's innovative tilgang til AI-løsninger og governance procedurer.
  • Bedste praksis for design af AI-løsninger og strategier til dataforvaltning.
  • Mulighed for netværk og erfaringsudveksling med andre deltagere.

Målgruppe:

Ledere, projektledere, HR-specialister og alle involveret i AI eller cloud transformation og organisatoriske udfordringer.