paperboats

Høje krav til organisationer

Der stilles høje krav til organisationer i dag om at opretholde lønsomhed, konkurrenceevne og fastholde tilfredse medarbejdere. Ejere forventer øget effektivitet og bedre ressourceudnyttelse, ledere stræber efter fleksible og skalerbare løsninger, lovgivningsmæssige krav stiller flere og flere forventninger og krav om sporbarhed og kvalitet, og organisationens medarbejdere ønsker i stigende grad at arbejde med problemløsning og værdiskabende opgaver i stedet for at følge trinvise procesbeskrivelser.

girl-shaking-hand-with-robot

Tidskrævende gentagne processer

Mange regelbaserede, gentagne forretningsprocesser håndteres i dag af menneskelige ressourcer, som skal kompensere for ufuldstændige IT-systemer og manglende integration mellem disse systemer. Det er ensbetydende med, at en stor del af værdifuld tid går til spilde, som kunden kunne bruge til at løse mere komplicerede problemer i stedet opgaver, der fint kan klares af robotter og maskiner. Vi mennesker bliver også trætte efter en tid, og vi ved, at selv de bedste kan lave fejl – fejl, der kan have alvorlige konsekvenser for jeres virksomhed.

3 af 4 virksomheder vil få brug for at automatisere processer frem til 2020 for at overleve.

ServiceNow 2017 Global Survey, 1.850 virksomheder

robot-with-screen

Automatiser processer og frigør ressourcer

En digital medarbejder med RPA i spidsen kan overtage og automatisere store dele af nutidens manuelle forretningsprocesser. Brugen af ordet robot i denne sammenhæng henviser til udviklingen af et program, der efterligner de opgaver, der normalt udføres af et menneske på en computer. En sådan robot kan udføre manuelle, gentagne og regelbaserede processer både hurtigere, mere præcist og mere pålideligt end et menneske.

Teknikken repræsenterer en unik mulighed for at frigøre menneskelige ressourcer og øge kapacitet, eliminere fejl og øge kvaliteten samt opnå omkostningsbesparelser uden at foretage ændringer i eksisterende IT-systemer og processer. En robot kan implementeres inden for 4-6 uger og fungerer med optimal effekt fra dag et.

Kontakt os gerne for at få en snak om, hvordan teknologien kan hjælpe dig og din virksomhed!

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen