Et glas krukke fyldt med farverige M & Ms

Data Warehouse

Med Data Management tager du hånd om dine data og kvalitetssikrer dem hele vejen igennem deres livscyklus. På den måde kan du minimere risici for, og udgifter forbundet med, regelbrud, juridiske komplikationer og sikkerhedsindtrængning. Det giver også adgang til nøjagtige oplysninger, lige når du har brug for dem, uden dobbelttydighed eller konflikt med andre data, og du kan dermed undgå misforståelser.

Med et Data Warehouse samler du alle data fra samtlige systemer på ét og samme sted. Hele organisationen får adgang til de samme informationer – uden filter og forvrængninger og tilpasset virksomhedens branche og hverdag.

woman in front of computer

Master Data Management og datakvalitet

Master Data er data, der på en eller anden måde er fælles i organisationen. Det kan f.eks. være HR-relaterede data, kundedata, produktdata med mere.

Informationen er sandsynligvis lagret i en række systemer og forskellige formater afhængig af virksomhedens fokus, størrelse og datamodenhed.

Målet med Master Data Management (MDM) er at sikre, at brugen af virksomhedens information er konsekvent, relevant, korrekt og rigtig. Eftersom man opnår en højere datakvalitet giver dette forudsætninger for at optimere aktiviteter og som følge deraf øge omsætning og afkast samt få et mere konsekvent billede af virkeligheden.

Masterdata giver et pålideligt overblik

De forskellige virksomhedssystemer indeholder ofte de samme informationer, men med forskellige begreber. Med et Data Warehouse håndterer du alle organisationens data, hvilket giver dig et overordnet overblik over organisationens informationer og aktiviteter. Du får en integreret dataproces, hvor alle informationer er organiseret, så de er lette at arbejde med og gøre brug af – både i det daglige arbejde og i videre analyser af virksomheden. Det giver data af høj kvalitet, som altid er korrekte, og samtlige systemer vil altid være opdateret med de seneste informationer. 

Data Warehouse Review

Har du allerede et Data Warehouse? I stedet for at bygge en ny informationsfabrik kan vi hos Knowit undersøge og sikre, at løsningen er en effektiv BI-/Data Warehouse-løsning, og vi optimerer jeres processer og derigennem også jeres indtægter og udgifter.

 

Data Warehouse Automation

Slip af med håndkodede Data Warehouse-løsninger, og lad Knowit vise vejen med et værktøj til Data Warehouse Automation!

Ved at automatisere og accelerere de rutine- og volumenopgaver, der er forbundet med udviklingen af et Data Warehouse, opnår I en række fordele:

  • Markant øget produktivitet i udviklingsarbejdet

  • Projekttiden forkortes betydeligt

  • Minimering af repetitivt arbejde gør, at der frigøres ressourcer til værditilførende arbejde

  • Dit Data Warehouse bliver konsistent, robust og veldokumenteret i forhold til fremtidige tilføjelser og ændringer
Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen