Skræddersyet SoMe til dig


Ligesom med moderne tv-pakker kan du frit vælge og vrage mellem vores SoMe-services alt efter dit behov. Så uanset om du vil have grundpakken eller totalpakken, så har vi en skræddersyet løsning til dig. Modsat tv-pakkerne får du imidlertid ikke en masse tyske kanaler, som du alligevel aldrig ser. Det her er mere en what-you-want-is-what-you-get kind of løsning. Og hvis det ikke er nok, får du her 7 bullet points, der gerne skulle overbevise dig om fordelene ved at arbejde strategisk med din SoMe-indsats:

 • Øget kendskab til brand og produkter
 • Stærkere brandposition
 • Trafik-boost til jeres website/app
 • Skarpere og mere relevante målgrupper
 • Et mere engageret og loyalt publikum
 • Forbedret overblik over og indsigt i leads
 • Vækst der kan ses på bundlinjen

Sådan går vi til sagen

Lyder TikTok mest af alt som sniksnak for dig? Så kan vi hjælpe. Har I en SoMe-strategi, men nærmest ingen engagement på jeres opslag? Så kan vi hjælpe. Måske er I egentlig ret succesfulde på sociale medier, men mangler at få det til at vise sig på bundlinjen? Så kan vi hjælpe.

Faktisk vil vi gå så langt som at sige, at vi kan varetage eller rådgive om ethvert SoMe-relevant område, som I kan forestille jer at skulle bruge hjælp til. Uanset hvad jeres nuværende niveau er. Så spørg, og vores SoMe-konsulenter skal give dig svar!

Det strategiske fundament

Der kan være enormt stor forskel på ambitionerne og hensigterne med en virksomheds indsats på sociale medier. Derfor er det første vi gør at aktivere vores konsulent-apparatur og etablere et strategisk fundament for netop din virksomheds tilstedeværelse på sociale medier.

 • SoMe Audit
  Vi tager temperaturen på jeres nuværende performance på sociale medier og identificerer forbedringspotentialerne i tæt samarbejde med jer.

 • Strategiworkshop
  Vi opbygger en strategi for jeres SoMe-indsats og konsoliderer den i en digital playbook, der fungerer som rettesnor for alle fremtidige aktiviteter – herunder brandposition, KPI’er, visuel stil og Tone of Voice.

 • Kanalmix og kunderejse
  Vi laver en holistisk analyse af jeres digitale landskab for at sikre, at I fokuserer jeres SoMe-indsats på de rigtige kanaler og på en måde, der kan bidrage til jeres samlede kunderejse.

Content-produktion

Når strategien er fastlagt, og mejslet ind i hjernerne på alle i jeres marketingafdeling, slår vi hænderne sammen og begynder at lægge planer. Kloden drejer hurtigt rundt, og derfor er det altid en god idé at være på forkant med sit SoMe-indhold – og være sikker på, at man kan eksekvere på det. På den måde undgår du også, at jeres flotte julehilsen bliver til en mærkelig julihilsen.

 • Idéudvikling og contentkalender
  Vi hjælper jer med at opbygge et bibliotek af gode idéer, som I kan trække på over længere tid. Og så får vi det hele planlagt i en skræddersyet contentkalender, der passer ind i jeres arbejdsrutiner og -processer.

 • Copywriting
  Vi har en del skarpe penne hos Knowit Experience, der har fuldstændig styr på, hvordan sådan et stykke SoMe-content skal skæres – selvfølgelig i tråd med jeres brandidentitet og den etablerede Tone of Voice.

 • Visuelt materiale
  Ud over teksterne kan vi også hjælpe med at udarbejde grafik, video, fotos og andet visuelt materiale til jeres sociale medier, der passer ind i jeres visuelle stil og overordnede contentstrategi.

Content-aktivering

Der er få ting værre for en SoMe-ansvarlig end at bruge timevis på at lave et killer opslag for så at blive spist af med 2 likes og én kommentar… fra din far. Derfor gør vi en stor dyd ud af at time og tilrettelægge dit SoMe-indhold, så det får mest mulig pixelplads på din idealkundes smartphone.

 • Publicering
  Vi timer og tilrettelægger publiceringen af dit indhold som en anden Egon Olsen. Det rigtige tidspunkt, det rigtige format og den rigtige kanal er nemlig afgørende for jeres performance.

 • Annoncering
  Vi planlægger, opsætter og monitorerer jeres annoncer på alle annonceplatforme for at sikre jer så god værdi for pengene som muligt. I dag er organisk reach et oldtidslevn, og derfor er betalt annoncering en af de vigtigste discipliner at fokusere på, hvis I vil have succes på sociale medier.

 • Community Management
  Vi håndterer interaktionen med jeres følgere – dvs. reagerer på ris og ros i kommentarfeltet, besvarer spørgsmål, tilbyder kundeservice, varetager konkurrencer eller indgår i mere opsøgende dialog. Et afgørende greb for at forbedre jeres troværdighed og kundernes oplevelse af jeres brand.

Ongoing optimering

Vi holder trit med tid og tal, så vi altid er i stand til at justere og optimere jeres contentstrategi, hvis dataene eller målgruppen kræver det. Sociale medier udvikler sig hurtigt med nye tendenser, nye værktøjer og nye content-muligheder, og derfor er det vigtigt at være med på beatet (som i øvrigt er en vending, der slet ikke er med på beatet længere).

 • Social Listening
  Social Listening handler om at tracke og lytte til alt, hvad der bliver sagt om jeres brand. Det gør det muligt at reagere hurtigt på andres opslag om jer, ligesom det kan give en unik indsigt i jeres målgruppe. Vi opsætter trackingen og afrapporterer indsigterne til jer jævnligt.

 • Analyse og rapportering
  Vi indsamler data løbende og identificerer potentielle optimeringspunkter. Hver anden måned koger vi vores findings ind til benet, og serverer det for jer i en letfordøjelig rapport, der hjælper med at skabe overblik over, hvad der har virket, og hvad der ikke har.​

 • Løbende rådgivning og sparring
  Måske foretrækker I, at varetage jeres SoMe-aktiviteter inhouse, men har brug løbende sparring og friske øjne? Vores SoMe-specialister står klar til at rådgive jer om nye tendenser og muligheder på alle jeres platforme, ligesom vi kan hjælpe med at gribe dagligdagsudfordringerne. Vi gennemgår også gerne løbende alt fra indhold og opsætning til budstrategi og målretning med jeres SoMe-ansvarlige, så de føler sig godt klædt på til at eksekvere på jeres SoMe-strategi.

Kampagner

Hvis der virkelig skal være rabalder på SoMe-strædet, kan vi også hjælpe med at producere og eksekvere på forskellige typer kampagneaktiviteter til sociale medier. Det kan være den skal have lidt ekstra gas over sommeren? Eller at I udkommer med et nyt produkt, der fortjener noget kærlighed? Eller at I gerne vil have nogle kendte influencers til at promovere jeres brand? Uanset intentionen, står vi klar med den rette kombination af kreative hoveder og kassetænkere, der skal til for at drive sådan et projekt i mål.

 • Kampagnekoncept
  Vi udarbejder et koncept og en klar strategi for kampagnen, der ræsonnerer godt hos målgruppen og understøtter det overordnede kampagneformål. I kampagnekonceptet defineres også kernebudskabet og den røde tråd.

 • Content-produktion
  Vi laver en totalpakke med alt kampagneindhold – det kan for eksempel være reklamefilm, influencers, annoncer, landing pages, SoMe-opslag, tekster, micro-websites og meget mere. Vi tilpasser indholdet til mediernes annonceplaceringer og sørger for at kampagnen når ud til de rette mennesker, på det rette sted og på det rette tidspunkt.

 • Evaluering og afrapportering
  Vi rapporterer løbende på kampagnen og er hele tiden i tæt dialog med jer for at sikre høj performance. Med fuld transparens og løbende check-ins kan vi eksempelvis tidligt i forløbet spotte, om kvaliteten af leads er i top, og ellers foretage de nødvendige tilpasninger af målretningen, hvis det er nødvendigt.

SoMe-samarbejder på stribe


Savner du lidt konkrete beviser på, at vi ved, hvad vi snakker om ifm. sociale medier? Well, look no further.

Vi har haft langvarige SoMe-samarbejder med store organisationer som Danish Crown, Salling Group og Daloon. For Danish Crown har vi stået for både strategi og eksekvering på sociale medier for intet mindre end 5 af koncernens største brands - fra ikoniske Tulip og populære Steff Houlberg til suppe-favoritten Mou, pølsemagerne fra Gøl og kølediskens lidt grønnere alternativ, Den Grønne Slagter. Læs mere om det arbejde her.

Og for Salling Group har vi eksempelvis været med til at vække føtex-tøjmærket VRS til live med en moderne overhaling og en klar visuel stil på særligt Instagram.

Vil du vide mere?


Hvis der er et eller flere af de ovennævnte områder, som I har brug for hjælp til, så tøv endelig ikke med at række ud til os. Vi har flere erfarne SoMe-specialister, som er klar til at give konkret sparring på, hvilken slags brænde I skal hælde på jeres SoMe-bål for at få godt gang i sagerne.

Kontakt os
Sara Marie Alvad
Creative Director
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen