Overtagelsen er på plads – nu skal vi skabe de bedste kundeoplevelser sammen

Publiceret 17 dec 2020

I slutningen af november godkendte den norske konkurrencemyndighed overtagelsen af Creuna, og fra 1. december er vi nu et og samme selskab. Vi er glade for at byde vores nye medarbejdere velkommen om bord og ser frem til at skabe de bedste kundeoplevelser sammen.

Den 22. oktober blev det meddelt, at Knowit ville overtage Creuna. Opkøbet betød, at Knowit Experience går fra at være ca. 600 medarbejdere til nu at blive i alt 900 medarbejdere i Norden. Som følge af norsk lovgivning er overtagelsen først godkendt, når den norske konkurrencemyndighed har behandlet og godkendt opkøbet.

– Lige nu er vi i fuld gang med at koordinere processer og få vores nye kolleger på plads, så de føler sig velkomne. Vi er forventningsfulde og glade for nu sammen at kunne skabe mulighederne for at være det mest komplette og datadrevne bureau for kundeoplevelser i Norden, siger Måns Hjertstrand, administrerende direktør i Knowit Experience i Göteborg.

Når Knowit Experience' løsninger inden for kundeoplevelser nu forenes med Creuna, vil vores kunder få adgang til et af de mest komplette og fremgangsrige bureauer inden for digitale oplevelser i landet.

– Nu vil vi kunne levere endnu mere kreative og kundefokuserede brugeroplevelser, og vi får større kapacitet og fleksibilitet inden for teknologisk udvikling. Vi bliver styrket med flere kompetente kolleger, der bidrager til, at vores kundeprojekter bliver endnu mere robuste, siger Måns.

Både Knowit og Creuna er bureauer med kundeoplevelse som kerneleverance. Vi har overlappende, men også kompletterende ekspertise og vil forsvare vores position som Sveriges mest komplette bureau for kundeoplevelser efter sammenlægningen.

Her kan du læse mere om baggrunden for overtagelsen.

Kontakt os
Stine Reesen
Digital Director Knowit Experience Danmark
Til toppen