Miracle bliver en del af Knowit

Publiceret 14 jun 2022

Med købet af Miracle opnår Knowit et større dansk fodfæste. De 130 medarbejdere hos Miracle bliver en del af forretningsområdet Knowit Solutions, og ledelsen fra Miracle fortsætter i Knowit.

Efter sommeren indledes et nært samarbejde, og Miracle kommer successivt til at blive en del af Knowit Solutions. I Danmark kommer Knowit op på omkring 300 medarbejdere.

Miracle’s medarbejdere er fordelt på adresser i Ballerup, Aarhus og Aalborg, men det er planen at flytte sammen med Knowit. Miracle har særlig kompetence inden for systemintegration og systemudvikling. Selskabet har særlig fokus på open source-teknologi, Microsoft.Net, Azure og cloud-baserede løsninger på bl.a. HR-området og ERP ligesom man hjælper kunderne med digital innovation. Desuden tilfører Miracle en masse erfaring med at levere til det statslige område i Danmark men har også mange kunder i den private sektor.

Knowit’s danske kunder kan se frem til at møde en langt stærkere samarbejdspartner på udvikling og integration fremover.

Opkøbet forventes gennemført primo juli, og forretningen bliver en integreret del af Knowit-brandet i løbet af 2022.

Kontakt os
Jim Nielsen
CEO - Knowit Solutions Danmark
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen