Kundeoplevelser skabes med virksomheden i tankerne og brugeren i hjertet

Publiceret 22 okt 2020 Knowit - Creuna

Tag en udvikler, en tekstforfatter, en data scientist og en designer. Sæt dem ind i et rum og tilføj en forretningsudfordring. Du vil blive overrasket over de løsninger, der kommer frem.

Komplekse problemer kræver integrerede løsningsmodeller. Det er grunden til, at Knowit Experience, Knowits Digitale Bureau, nu går sammen med Creuna om at skabe det mest komplette og succesrige Customer Experience-bureau i Norden.

”Vi mener, at fremtidens kundeoplevelser vil blive skabt i krydsfeltet mellem slutbrugerindsigt og tværfaglig udførelse. Tilføj dertil et strejf af teknisk kyndig know-how, en kreativ og nysgerrig energi, der er drysset med forretningsforståelse, og du nærmer dig selve DNA'et fra vores nye bureau. Med denne tilgang stræber vi efter at kunne tilføre en endnu højere kundeværdi”, siger Fredrik Ekerhovd, EVP i Knowit Experience.

De to bureauer supplerer hinanden, hvad angår ydelser og kompetencer, og vi vil derfor samlet stå betydelig stærkere på det nordiske marked. Med vores samlede kompetencesæt kan vi levere endnu stærkere datadrevne kundeoplevelser.

”Nye teknologier, mere komplekse forretningsproblemer, i stigende grad indbyrdes afhængige værdikæder og en konvergens af discipliner, kalder på digitale samarbejdspartnere, der går efter de banebrydende kunder og projekter. Det er det, vi i Knowit Experience stræber efter.”

De to bureauer har i en årrække været rivaler inden for experience-området. Der er enkle steder vi adskiller os, men i det store hele ligner bureauerne hinanden hvad angår både kompetencemix og geografisk placering. Vi forventer derfor store synergieffekter, når vi forener kræfter.”, siger Ekerhovd.

”Det er vores klare ambition at vi vil arbejde med de bedste: De bedste talenter, der går efter innovative projekter og de stærkeste brands. Vi vil investere i vores medarbejdere, fremme vores ekspertise og dyrke professionalismen. Konkurrencen er hård, når det handler om at tiltrække ambitiøse kunder og talentfulde medarbejdere. Men jeg er overbevist om, at der ligger en styrke i forhold til vores størrelse og geografiske placering rundt om i Norden.”

Når vi nu byder 275 talentfulde kolleger velkommen til Knowit Experience, vil den fusionerede virksomhed have cirka 900 ansatte i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Læs pressemeddelelsen.

Knowit's overtagelse af Creuna forventes afsluttet i slutningen af ​​november, efter den norske konkurrencemyndighed godkendelsesproces.

Til toppen