Knowit udpeget med fire Microsoft Solution Partner-programmer

Publiceret 19 okt 2022

Microsoft lancerede et nyt Microsoft Cloud Partner-program i oktober. Det nye partnerprogram erstatter Microsoft Silver- og Gold-partnerskaber med seks nye Solutions Partner-benævnelser. Som dedikeret Microsoft-partner i Norden modtager Knowit fire Solutions Partner-benævnelser. 

Det nye partnerprogram sigter mod at forenkle partnerens ekspertise, erfaring og tilstedeværelse for kunderne. Microsoft Cloud Partner-programmet (MCPP) består af seks Solutions Partner-benævnelser, der er tilpasset forskellige løsningsområder i Microsoft Cloud. For hver af Solutions Partner-benævnelse skal partnere opfylde kravene i tre forskellige kategorier, som er ydeevne, færdigheder og kundesucces.  

Fra første dag er Knowit udpeget som Microsoft Solutions-partner i fire ud af seks tilgængelige områder  

  • Infrastruktur  
  • Data og AI  
  • Innovation inden for digital teknologi og apps  
  • Sikkerhed

Efter at have opnået status som Microsoft Solutions-partner kan partnere søge efter avancerede specialiseringer inden for alle løsningsområder. Avancerede specialiseringer omfatter en årlig revision foretaget af tredjepart for at verificere, at de omfattende krav er opfyldt. I dag har Knowit også to avancerede specialiseringer på området Infrastrukturløsninger  

  • Windows Server- og SQL Server-migrering  
  • Windows Virtual Desktop

Knowits næste mål er at opnå Solutions Partner-benævnelser for de øvrige løsningsområder – Virksomhedsapplikationer og Moderne arbejde. Med en stærk kompetence og eksisterende forretning forventer vi, at hele serien snart vil være komplet.

Microsoft Cloud Partner-programmet påvirker vores markeder i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen