Knowit og Creuna går sammen og bliver nordens største digitale bureau

Knowit Experience og Creuna fusionerer og indtager en førende Customer Experience-position på det nordiske marked. Sammenlægningen betyder, at Knowit Experience vokser til omkring 900 medarbejdere, og at det samlede antal medarbejdere i Knowit-gruppen nu udgør 3.800 medarbejdere.

Nyt navn - samme ekstraordinære oplevelse

Med fusioner følger nye navne. Derfor har Creuna Danmark fra efteråret 2021 skiftet navn til Knowit Experience Danmark, hvilket dækker over kontorerne i både Aarhus og København, som i alt tæller ca. 100 medarbejdere.

Navneskiftet betyder imidlertid ikke noget for kerneforretningen. Vores fokus er stadig helt og holdent på at skabe ekstraordinære, digitale kundeoplevelser. Vi opererer fortsat i krydsfeltet mellem strategi, kreativitet og teknologi. Og vi er fortsat lige så ambitiøse og sjove at arbejde sammen med, som vi altid har været.

Tværtimod betyder sammenlægningen blot, at vores kompetencer inden for udvikling, design, branding, marketing, martech, analyse, rådgivning og digitalisering bliver udvidet og udbygget, så vi kan varetage projekter og opgaver i en endnu større skala end tidligere. Du får altså bare endnu mere af alt det gode.

Det nye Knowit Experience Danmark vil være under ledelse af CEO Roar Nissen (der også var CEO for Creuna Danmark), som ser frem til de mange nye muligheder, som sammenlægningen med Knowit skaber:

“Jeg er stolt over de resultater og den profil vi har skabt i Creuna. Teamet og ledelsen i Danmark har etableret en særdeles attraktiv arbejdsplads, vi er en værdifuld partner for vores kunder, og jeg kan godt forstå, at Knowit gerne vil have os med ombord. Vi har tænkt os at fortsætte den positive udvikling, vi er i og udforske de muligheder, sammenlægningen giver os. Vi har længe haft lyst til at etablere en tilstedeværelse i København, og vi glæder os til at begynde samarbejdet med vores nye kollegaer."

 

BESØG KNOWIT EXPERIENCE

Customer Experience

Hvis du drømmer om at skabe de absolut bedste oplevelser for dine kunder, så er du havnet det rigtige sted. For hvis vi skulle oversætte, hvad vi laver, til almindeligt dansk, så det netop dét: de bedste, mest intuitive, originale, sammenhængende og værdiskabende kundeoplevelser.

Til toppen