Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

NYHEDER

Knowit er nu Google Cloud Premier Partner

Knowit har udvist stor kompetence og succes med at levere Google Cloud-produkter og -løsninger til vores kunder i Norden. Nu er vi glade for, at vi er blevet anerkendt som Google Cloud Premier Partner.

At opnå Premier Partner-niveau med Google Cloud er et skridt på vejen i vores bestræbelser på at vejlede virksomheder og organisationer på hele deres cloudrejse. Med mere end 50 Google Cloud Professional-certificerede cloudarkitekter og dataengineers ved vi, hvordan du får Google Cloud til at fungere bedst muligt for dig og din virksomhed.

Det styrkede partnerskab med Google Cloud betyder, at vi nu har adgang til en række partnerressourcer, kurser og nye services. Med hjælp herfra kan vi muliggøre innovation for vores kunder og levere ekspertise inden for de nyeste teknologiske standarder. Ved fortsat at arbejde tæt sammen med Google Cloud kan vi støtte virksomheder og organisationer på deres vej til at blive klar til at arbejde i skyen.

Som strategisk partner for alle de førende cloudtjenester på markedet kan vi styrke vores kunders konkurrencemæssige fordele ved at hjælpe dem med at vælge den platform og de tjenester, der passer bedst til deres behov og strategi.

Vi hjælper med at realisere det fulde potentiale i økosystemet af tjenester på flere cloudplatforme. Baseret på dine forretningsbehov kan vores team vejlede dig i valget af den platform og de tjenester, der passer bedst til din virksomheds strategi og giver bæredygtige forretningsfordele. Vores løsninger dækker hele cloudrejsen – fra forretningstransformation til migreringer og cloudbaserede DevOps-teams til cloudbaserede programmer, der administreres 24/7.