Knowit Danmark indgår nyt partnerskab med Simplifai

Publiceret 21 jun 2022 Simplifai + Knowit

Knowit i Danmark har indledt et stærkt partnerskab med Simplifai, der bringer de to virksomheder tættere sammen og styrker Simplifai’s tilstedeværelse på det danske marked.

"Ved at etablere et endnu tættere partnerskab med Knowit vil vi tilbyde vores digitale medarbejdere til næsten alle danske sektorer. Vi ved, at konsulentvirksomheder som Knowit arbejder tæt sammen med virksomheder og organisationer, der kæmper for at håndtere det stadigt stigende behov for automatisering af kundeanmodninger og manuelle dokumentprocesser, og dermed kan være med til at bringe Simplifais digitale medarbejdere tættere på slutkunderne," siger Rasmus Lyhne, salgschef i Simplifai Danmark.

"I Simplifai ser vi en hurtigt voksende og interessant AI-virksomhed, der har udviklet og kommercialiseret den næste automatiseringsbølgeteknologi efter Robotic Process Automation og Chatbots. Med deres E-mail- og dokumentbots gør Simplifai det relativt enkelt at automatisere unødvendige manuelle processer", siger Johnny René Jensen, Principal Consultant hos Knowit Solutions Denmark

Simplifai ved af erfaring, at private og offentlige kunder kan automatisere og frigøre 70 til 92 procent af det manuelle arbejde med håndtering af f.eks. e-mails. Dette giver dem mulighed for at koncentrere sig om mere værdifulde og givende opgaver i dagens samfund som i stigende grad mangler arbejdskraft.

Et eksempel på dette er Norges tredjestørste skadesforsikringsselskab, EIKA Forsikring. I samarbejde med Knowit i Norge, var EIKA Forsikring i stand til at opnå en automatiseringsgrad på 82 procent af indgående skadesanmeldelser. Ikke alene kan Simplfai frigøre tid og manuelt arbejde, men løsningen kan også implementeres hurtigt. Simplifai kan levere en dansk arbejdsstyrke af digitale medarbejdere, der på blot 3-6 uger er klar til at eliminere manuelle arbejdsprocesser inden for deres segmenter.

"Simplifai arbejder fuldt ud i MS Azure, er kompatibel med de fleste fremherskende API'er, kan implementeres hurtigt og kan problemfrit kombineres med RPA-løsninger som UiPath og chatbots som boost.ai, hvis det ønskes", siger Johnny René Jensen, Principal Consultant hos Knowit Solutions Denmark.

Kontakt os
Johnny Jensen
Principal Consultant, Knowit Solutions Denmark
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen