Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

EVENT

Workshop hos Knowit: AI for ledere

Velkommen til AI Workshop for ledere! 

Er din virksomhed klar til at tage det næste skridt ind i fremtiden med AI? 

Onsdag d. 21. august kl. 09-12 inviterer Knowit og Dansk IT til en AI workshop, hvor vi udforsker, hvorfor og hvordan du kan implementere AI og skabe succes i din organisation.

Workshoppen tager udgangspunkt i, hvordan du og din organisation/afdeling kan komme godt i gang med AI. Vi fokuserer på, at du får et beslutningsgrundlag at komme fra start på: Hvordan får I succes med AI?

Vi gennemgår de hyppigste udfordringer og mest stillede spørgsmål: Hvorfor? Hvordan? Hvad med brugerdata og sikkerhed? Og så får du en række værktøjer, så det hele bliver enkelt og overskueligt. 

Jeres underviser

Enrico Kirkeby fra Knowits Innovationsafdeling vil guide jer gennem dagen og facilitere dagens aktiviteter. Med sin baggrund som lead-udvikler og leder af flere udviklingshold, har Enrico allerede stået over for mange af de udfordringer, du måske står over for. Han er klar til at hjælpe dig på rette vej, når der bliver spurgt: "Har du tænkt på sikkerhed? Har du tænkt på GDPR?"

Hvad du får med hjem?

  • Dybdegående forståelse af AI's potentiale for din virksomhed
  • Konkrete værktøjer til at komme i gang med AI-implementering
  • Løsninger på de mest almindelige udfordringer og bekymringer omkring AI

Tilmeld dig nu for at sikre din plads til en inspirerende og informativ workshop om AI for ledere. Vi ser frem til at byde dig velkommen og åbne dørerne til AI's spændende muligheder for din organisation.

Hvor?
Vi afholder arrangementet i Knowits lokaler på Nyropsgade 41 lige ved Vesterport station.

Der er indgang ved Kolme, og når du stiger af elevatoren på 6. sal, står vi klar med kaffe :-)