Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

EVENT

Store Hjælpedag

Har I brug for ekstra hænder til at pakke nødhjælp? Måske et par frivillige til at hjælpe i caféen for ensomme? Eller en fodboldturnering for udsatte? Uanset hvad I har brug for hjælp til, så står vi klar til at hjælpe jer Store Bededag gennem vores Store Hjælpedag.

På Store Bededag donerer vi hos Knowit Experience Aarhus vores tid med henblik på at give tilbage til det samfund, vi er en del af. Uanset, om der er brug for at ekstra hænder til at løfte, pakke, bygge, plante, tegne, eller lege, så stiller vi vores team til rådighed en hel dag, for at hjælpe jer.

I kan både gøre brug af vores team til praktiske- eller sociale opgaver,f.eks. - eller gøre brug af vores faglighed, f.eks. til at få lavet en audit af jeres hjemmeside eller en workshop omkring SEO-optimering, sociale medier o.l.

I ved bedst, hvad I har brug for, og hvad der skaber mest værdi for jer – og vi stiller gerne op med vores medarbejdere, for at få jeres ønske til at gå i opfyldelse.

Lyder det som noget jer?

Så tøv ikke med at sende en ansøgning til os senest søndag d. 21/4, der beskriver, hvad I har brug for hjælp til. Vi rækker ud til jer senest mandag d. 22/4.

Målgruppe

Vi vil gerne gerne give en hjælpende hånd til organisationer/NGOer, der arbejder for at gøre noget godt for- og hjælper andre.