349.000 SEK indsamlet til flygtningebørn

Publiceret 16 jan 2020

Sammen med kolleger, venner og kunder indsamlede vi på Knowit over 349.000 SEK til UNHCR's projekt Educate a Child. For hver indsamlet krone donerede Knowit to kroner.

Der er over 3,7 millioner flygtningebørn rundt om i verden, som ikke har mulighed for at gå i skole og få en uddannelse. Der er mange årsager til, at de ikke får chancen: fattigdom, konflikter, dårlige uddannelsesforhold, ukvalificerede lærere, økonomiske forhindringer og så videre.

Det er uacceptabelt, og vi har et fælles ansvar for at gøre en forskel, så disse børn og unge får chancen for en uddannelse, siger Per Wallentin, administrerende direktør og koncernchef hos Knowit.

Derfor startede Knowit en indsamling til UNHCR's projekt Educate a Child. Sammen med kolleger, venner og kunder lykkedes det os at indsamle 349.000 SEK i løbet af december, som er gået ubeskåret til flygtningebørn – for at de skal have mulighed for at gå i skole. 

– Vi vil gerne takke alle, der har været med og bidraget. Med disse penge har vi givet 823 børn mulighed for ét års skolegang, siger Per.

Til toppen