Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

STRATEGI OG RÅDGIVNING

Operational excellence

Effektiv drift er hjertet af enhver succesfuld virksomhed. Vi stræber efter at optimere din virksomheds drift på alle niveauer ved at implementere og finjustere processer. Med en holistisk tilgang, hvor teknologi og menneskelige ressourcer går hånd i hånd, kan du sikre værdi og forbedring fra procesoptimering til organisationsudvikling.

Arbejdskapital og supply chain management 

Skab konkurrencefordele ved at optimere virksomhedens arbejdskapital. Vores managementkonsulenter har en operationel tilgang til optimering af arbejdskapital og kan derfor hjælpe med at finde praktiske og bæredygtige løsninger på de komplekse spørgsmål vedrørende optimering af forsyningskæden.

Finance transformation

Drømmer du om at tage din finans- og økonomifunktion til nye højder? Det kræver ofte en kombination af små forbedringer og store forandringer, hvor den rette ekspertise og erfaring er afgørende. Vores team af specialister inden for finans og økonomi samt projekt- og forandringsledelse står klar til at hjælpe dig med at realisere dine ambitioner og skabe en mere effektiv og agil organisation. 

""
""
""

Sourcing, indkøb og udbud

Med omfattende erfaring inden for private- og offentlige udbud, LOU og LUF kan vores konsulenter hjælpe med at styrke din organisations sourcingstrategi og effektivisere processen. Vi hjælper dig med at sikre, at der er værdi i hver forretningstransaktion og at du samarbejder med de bedste leverandører til de bedste vilkår. Et vellykket udbuds- og indkøbsprogram kan ikke kun forbedre omkostningsstrukturen, men også sikre leveringssikkerhed og kvalitet.

Human Capital Management

Vi er overbeviste om, at en velfungerende HR-funktion er en af nøglefaktorerne, når organisationer tager fat på den digitale fremtid. Ved at sikre, at den nyeste teknologi fungerer gnidningsfrit med jeres vigtigste ressource - menneskerne - hjælper vi jer med at opbygge en virksomhed, hvor teknologi og mennesker udvikler sig og skaber værdi sammen.

Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe dig?

Du er velkommen til at ringe eller sende en besked, så kontakter jeg dig.

Johnny René Jensen