Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

CLOUD SERVICES

Cloud transformation

Uanset om du planlægger at flytte til clouden eller allerede er migreret, kan vi guide dig hvert skridt på vejen med din cloud-strategi og lette beslutningstagningen ved at tilbyde bedste praksis-rådgivning. Med miljøet for øje vil vi selvfølgelig sikre, at din cloud-strategi understøtter dine bæredygtighedsmål.

Hvordan vi kan hjælpe dig? 

Knowit har topmoderne ekspertise inden for cloudteknologi, cybersikkerhed og omfattende erfaring med at implementere store udviklingsprojekter. Vi hjælper også kunder med at skifte til en bæredygtig cloud-løsning. 

""
""

Planlægger du at flytte til clouden?

Få en solid forståelse for, hvad det nye digitale økosystem og moderne cloud services virkelig er, og hvad en flytning til clouden ville betyde for dine operationer. Book en heldags workshop med vores cloud-strateger og lær mere om både cloudens verden og forretningsmæssige fordele og risici ved cloud-services. 

I løbet af dagen vil vi drøfte teknologi, processer og organisation i cloud-initiativer. Vi vil også dele vores erfaringer, trendundersøgelser og åbne dine øjne for de forskellige cloud service-udbydere og deres bæredygtighedspåvirkning. 

Hvorfor Knowit?

Vi kan yde support og rådgivning til både bestyrelser, ledelsesteams og IT-chefer i dine nuværende og fremtidige cloududfordringer. Vi har strategiske partnerskaber med AWS (Amazon Web Services), Microsoft Azure og Google Cloud. Sammen med dig vil vi sikre, at din organisation opnår de konkurrencemæssige fordele ved clouden, såsom reducerede omkostninger og øget fleksibilitet, effektivitet og nyskabelse. 

Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe dig?

Du er velkommen til at ringe eller sende en besked, så kontakter vi dig.

Thomas Uhrskov