People using ipad

Skystrategi

Vil du udnytte skyen for at få øget fleksibilitet, effektivitet og innovationsgrad? Vi guider dig ordentligt til skyen og giver forslag til, hvordan din skystrategi kan udformes ud fra virksomhedens behov, krav og forudsætninger.

Med vores team af eksperter inden for skystrategi kan vi støtte og rådgive både bestyrelse, ledelsesgruppe og it-chef i forhold til jeres nuværende og kommende udfordringer. Vi tilbyder alt fra workshops og rådgivning inden for organisation, lovgivning og teknologivalg til udvikling af en komplet skystrategi.

Sammen med dig sikrer vi, at din organisation får konkurrencefordele med skyen såsom mindskede omkostninger og øget fleksibilitet, effektivitet og innovation.

High rise building

Arkitektur og design

Hvilken arkitektur og hvilket design er nødvendigt for at implementere jeres skystrategi og nå jeres mål? Ud fra jeres behov hjælper vi jer med at vurdere, hvilke tjenester og applikationer der er egnede til at flytte til skyen. 

Vores certificerede skyarkitekter hjælper jer med at udvikle det bedst mulige design, hvad enten det gælder Google Cloud, Amazon Web Services (AWS) eller Microsoft Azure. Vores softwarearkitekter designer jeres applikationer til optimal drift i skyen, og vi kan naturligvis også hjælpe jer med at udvikle rammer for jeres processer og rutiner omkring administration af infrastruktur og applikationer i skyen.

Person using ipad

Implementering og flytning

Hos os får du hjælp med hele flytningen til skyen. Vi har gennemført mange vellykkede migrationer og har lang erfaring med implementering. 

Med et stort antal erfarne projektledere, tekniske skyspecialister og udviklere har vi alle de ressourcer, der kræves for at gennemføre vellykkede skyprojekter. Vi sørger for, at din migration sker nemt og sikkert.

I overgangsfasen tilpasser vi løsninger og applikationer til en enkel og sikker migration til skyen. Vi verificerer integrationer med andre systemer for at undgå forstyrrelser og sikrer, at tjenesterne udføres i overensstemmelse med jeres krav og forventninger. Endelig skaber vi rutiner for vedligeholdelse og support og etablerer overvågningsrutiner.

Hvis I ønsker det, kan de samme ressourcer være en del af et DevOps-team.

Citylights in the evning

Support og daglig drift

Har du svært ved at klare den daglige drift af skyen? Vi sørger for, at dit it-miljø fungerer døgnet rundt, året rundt, og tilbyder fuld drift og support 24/7 på alt fra specifikke dele af jeres applikationer og systemdrift til en komplet pakkeløsning.

Med os som partner får du både styring af løbende vedligeholdelse og personlig support med vores dygtige teknikere.

 

Post its on the floor

Kontinuerlig forbedring

Leder du efter en partner, der kan sikre, at jeres skytjenester løbende tilpasses virksomhedens forretningsbehov og omverdenens forandringer? Så kan du få hjælp af os. Vi kan tilbyde kontinuerlig forbedring af applikationer og systemer på flere niveauer.

Det første trin er en gennemgang af platformen og løsningen med anbefalinger til ændringer, der optimerer applikationen både ud fra et omkostnings- og funktionsperspektiv. Næste trin kan være at tilføje en testdrevet overvågning. Tests oprettes for at kunne bruges i applikationsbaseret overvågning ud fra faktiske brugeroplevelser.

I sidste trin kan applikationen tilpasses til en fuld DevOps-forpligtelse med automatiseret test, løbende udvikling, løbende implementering og overvågning. DevOps håndteres i overensstemmelse med Knowits etablerede CI/CD (DevOps)-model.

Kontakt os
Mikkel Eistorp
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Shaking hands

Vores partnere

I dag har vi strategiske partnersamarbejder med Google Cloud, Amazon Web Services (AWS) og Microsoft. Det betyder, at vi har både bred og dyb ekspertise inden for alle disse leverandørers løsninger og altid kan vælge de cloud-tjenester, der bedst passer til jeres behov.

Vi forhandler:

  • Google Clouds fulde sortiment og er Google Cloud Partner.
  • Amazons fulde sortiment, og vi er både Advanced Consulting Partner og Channel Reseller Partner.
  • Microsoft Cloud Suite og er guldpartner på Cloud Platform.
Til toppen