Komplet levering af finansielle produkter
Dploy understøtter alle typer af lån og leasing, som tilbydes af finansielle virksomheder og banker – både sikrede og usikrede kreditter.

Platformen bruges i hele Norden, med brugerdefinerede valutaer, sprogfiler, datoformater og andre lokale indstillinger, der foretages ved installation og implementering af systemet.

Automatiser kreditvurderingen for at øge kvalitet og salg
Dploy muliggør fuldautomatisering af kreditprocesser, både for interne brugere i banker og andre finansielle foretagender. Samarbejdspartnere og mellemled som forhandlere og agenter kan også få kreditgodkendelse på få sekunder.

Ved hjælp af optimerede scoringprocesser kan Dploy bestemme den korrekte håndtering af en kreditansøgning baseret på den kreditpolitik, der er fastsat af banken eller den finansielle virksomhed. Den automatiserede kreditvurderingsproces sænker omkostningerne og øger samtidig kvaliteten af værdiansættelsen.

En komplet, brugervenlig og netbaseret platform til din finansielle virksomhed
Brugergrænsefladen kan tilpasses efter hver enkelt kundes unikke behov og forretningsmodel. Der indgår både interne og eksterne brugergrænseflader og en API i platformen. Derudover er der også en standardgrænseflade, der dækker de fleste behov, som banker og finansielle virksomheder har i processtyring.

Knowit tilbyder en bred vifte af tjenester såsom UX/CX, webudvikling, app-udvikling og analyse for at yde støtte i alle dele af processen, såsom kreditansøgning, dokumentation, statusopdateringer og købsbekræftelser.

 

Til toppen