Computer med to grønne flasker i forgrunden

Kommunikation er vigtig

Vi har opbygget en dyb forståelse for de krav, din virksomhed stiller, og en stor viden om de standarder, der findes både nationalt og internationalt Med denne viden har vi udviklet systemer, der understøtter udveksling af informationer mellem forskellige systemer, såkaldt interoperabilitet.

Man kører lastbil

CIMIC3 - System til positionsovervågning

CIMIC3 er et system til beslutningsstøtte, hvor din egen position, eventuel kurs og hastighed vises sammen med tilsvarende informationer for andre parter. Systemet kan være monteret i et fartøj som eksempelvis et skib eller en lastbil, men det kan også være fast monteret i en bygning. Den eneste begrænsning er dine krav, hvilke sensorer og hvilke positioneringssystemer, der er tilkoblet.

Vil du vide mere?
Karsten Adelmark
Ansvarlig for Forsvarssystemer
Kontakt mig
Kontakt mig

Skal vi ringe til dig?

Tak! Vi ringer til dig hurtigst muligt!

Unik kompetence inden for forsvarets platforme

Naviger trygt på alle niveauer

Vi har konsulenter med speciale i hærsystemer, flysystemer og marinesystemer inden for forsvarssektoren. Samlet har de en unik kompetence inden for først og fremmest svenske forsvarsplatforme, men også inden for udenlandske forsvarsplatforme og civile platforme. Vores viden spænder over navigationssystemer og integrationer med disse til udvikling af, integration og verificering af trådløse og kabelførte forbindelsessystemer. 

Kampstyringssystemer og sensorteknologi

Har du behov for kravspecifikation, udvikling eller integration af ledelsessystemer eller sensor-teknologi? Udnyt vores detaljerede kendskab.  

En mor hviske i hendes datters øre

Sikker it-platform

Vil du have et sikkert it-miljø? Vi har et system, der i sin militære version er godkendt til at håndtere det næsthøjeste klassificeringsniveau for svensk forsvarsklassificering "Hemmelig/Secret". I denne version anvendes forsvarets egne sikkerhedsprodukter, mens vi i den civile version anvender kommercielle produkter.

Kontakt os
Jonas Ekström Berg
Kontakt mig
Kontakt mig

Skal vi ringe dig op?

Tak! Vi ringer til dig snarest muligt!

Til toppen