Avanceret analyse

Udnyt det fulde potentiale i dine data, og få svar på vigtige spørgsmål om din virksomheds fremtid. Hvad er de kommende udfordringer? Hvilke muligheder er der? Basér dine beslutninger på det rigtige grundlag. Vi har lang erfaring med avanceret analyse og kan skabe merværdi af dine data.

Visualisering af data

Står du over for udfordringen med at forstå, håndtere og præsentere dine data på en forståelig måde? Vi kan hjælpe dig med at visualisere data, så det bliver lettere for alle i din organisation at få adgang til dem. Når alle har samme syn på, hvordan data skal fortolkes, bliver retningen tydeligere og drivkraften i indsatsen mere effektiv.

Business improvement

Hvor meget ved du om din virksomhed? Ved du, hvilken kunde der er mest værdifuld? Ved du, hvad dine største risici er? Hvilke økonomiske spørgsmål er afgørende for at styre virksomheden i den rigtige retning? Informationen er der, det gælder bare om at udnytte den!

Data management

Er dine data kvalitetssikrede og korrekte? Med Data Warehouse og Master Data Management får du kontrol over dine data. I datalageret kan du samle, granske og sikre maksimal kvalitet af data fra flere forskellige kildesystemer, før de bruges i et business Intelligence-program til yderligere analyser af din virksomhed.

AI og maskinlæring

Kunstig intelligens er ikke længere noget, der hører fremtiden til – den er her, her og nu. Ved at bruge algoritmer til genkendelse af mønstre og beregningsindlæring kan vi lære vores maskiner at udføre forskellige arbejdstrin og skabe maskiner med intelligent adfærd. Med læringsmiljøer, hvor maskine og menneske lærer og udvikles gennem hinanden, kan du åbne op for et væld af muligheder. 

Robotic Process Automation (RPA)

Ved at automatisere arbejdsopgaver, der ellers ville blive udført af kontorpersonale, bidrager det ikke kun til omkostningsbesparelser, men også til øget kapacitet og kvalitet. Robotic Process Automation (RPA) giver dine medarbejdere mulighed for at udvikle sig inden for andre centrale arbejdsområder.

Big data

Hvordan skal dine data opbevares, bruges og analyseres, så informationssikkerhed og fortrolighed kan styres i overensstemmelse med gældende lovgivning? Vi guider dig blandt både analyseværktøjer og modeller, så du kan udforske dine big data og omdanne dem til indsigt.

Uddannelse i værktøjer og platforme

Vi tilbyder kundetilpasset uddannelse i alle vores partnerværktøjer. Både kurser i SAS og Wherescape, og vi er den eneste certificerede uddannelsespartner i Tableau. Du kan også få uddannelse i skyplatformen Snowflake og i alle Microsofts BI-produkter.

Vores samarbejdspartnere

Vi samarbejder med flere partnere for at kunne tilbyde dig de bedste værktøjer og platforme på markedet. Du kan læse mere om vores samarbejdspartnere.

Til toppen