Værktøjer i massevis. En leverandør.

Mange "genopfinder hjulet" ofte uden at vide det, og hos Knowit arbejder vi aktivt for at undgå lige præcis det. I stedet benytter vi os af de førende værktøjer inden for Business Intelligence. På den måde sparer kunden penge, og vi kan i stedet fokusere på kundens problemer og ikke på at bygge værktøjer, der findes i forvejen.

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Logo: Sas Institute

Sas Institute

SAS Institutes løsninger er førende inden for Business Intelligence og Business Analytics. Verden over findes der 70.000 SAS-installationer, bl.a. hos 91 af de 100 største virksomheder på FORTUNE Global 500®-listen.

Snowflake

Snowflake er markedets eneste cloudbaseret platform til data warehousing, som fra grunden er bygget til at drage fordel af samtlige fordele der følger med skyen. Med Snowflake er det nemt at indsamle, udføre analyser på og få indsigt i jeres data. Snowflake gør desuden data tilgængelig for alle de brugere som har brug for data.

Knowit er Snowflakes største partner i Norden.

Logo: Tableau

Tableau

Tableau tilbyder en helt ny og intuitiv måde at analysere, visualisere og præsentere data på. Det er hurtigt, enkelt og giver dig mulighed for at skabe rapporter og dashboards med bare et par klik.

Værktøjet har revolutioneret markedet og er i kraftig fremmarch over hele verden – også i Norden. Knowit er en af de førende Tableau-partnere i Norden ligesom Knowit også er certificeret uddannelsespartner.

Logo: WhereScape

WhereScape

Sammen med WhereScape tilbyder Knowit muligheden for at fremskynde og forenkle udviklingsarbejdet ved hjælp af datalagerautomatisering, agil udvikling, standardisering af programkode samt dokumentation.

Værktøjet er revolutionerende og på fremmarch i Europa. Kunderne oplever en effektivisering i datalagrenes udviklingsproces og kan således få data med veldokumenteret kode ud på cirka den halve tid.

Knowit er WhereScapes største partner i Norden og har mulighed for at tilbyde certificerede konsulenter, rådgivning og implementering.

Logo: Microsoft

Microsoft

Knowit er Silver Business Intelligence-partner med Microsoft. Microsofts omfattende produktviden muliggør en komplet Business Intelligence-løsning, og Knowit har gennemført en række succesfulde kundeprojekter. Vi arbejder med samtlige BI-produkter: SharePoint, Excel, SQL server (SSIS, SSAS, SSRS), MDS og PowerBI.

Logo: Informatica

Informatica

Informatica er en førende standard for dataintegrationsværktøjer. Informatica PowerCenter er en komplet ETL-platform for alle dine transformationsbehov for data – både internt og eksternt. Store, førende svenske virksomheder sætter deres lid til Informatica som en grundpille i deres datalagre.

Logo: Qlik

Qlik

Knowit er mangeårig partner med Qlik og arbejder i dag med begge deres produkter for at opdage og forstå data og deres sammenhæng: QlikView og QlikSense. Qlik-løsninger tillader en hurtig udviklingsproces og leverer kundeværdi på nogle få dage.

Logo: Oracle

Oracle

Inden for Oracle BI arbejder Knowit med alt fra databaser og ETL til avanceret analyse og rapportering. Eksempler på værktøjer og teknologier, vi ofte arbejder med inden for Oracle BI, er fx OWB (Oracle Warehouse Builder), ODI (Oracle Data Integrator) og OBIEE (Oracle Business Intelligence Enterprise Edition).

Knowit har et stærkt partnerskab og et nært samarbejde med Oracle.

Logo: IBM

IBM

Knowits IBM-tilbud omfatter Business Intelligence, ETL, datamining og prædiktiv analyse, budgettering og planlægning samt visualisering. IBMs Cognos-løsninger er blandt verdens mest installerede Business Intelligence-løsninger. Knowit har mange kunder, som sætter deres lid til spidskompetencer inden for forskellige produktområder: DataStage, TM1, Cognos, Watson Analytics og SPSS.

Til toppen