Man riding bike

Artificiell intelligens (AI)

Kunstig intelligens er ikke længere noget, der hører fremtiden til – den er her, her og nu. Ved at bruge algoritmer til genkendelse af mønstre og beregningsindlæring kan vi lære vores maskiner at udføre forskellige arbejdstrin og skabe maskiner med intelligent adfærd. Med læringsmiljøer, hvor maskine og menneske lærer og udvikles gennem hinanden, kan du åbne op for et væld af muligheder. 

Busy people from above

Analytics

Udnyt det fulde potentiale i dine data, og få svar på vigtige spørgsmål om din virksomheds fremtid. Hvad er de kommende udfordringer? Hvilke muligheder er der? Basér dine beslutninger på det rigtige grundlag. Vi har lang erfaring med avanceret analyse og kan skabe merværdi af dine data.

Bike parking crowd

Data engineering

Hvordan skal dine data opbevares, bruges og analyseres, så informationssikkerhed og fortrolighed kan styres i overensstemmelse med gældende lovgivning? Vi guider dig blandt både analyseværktøjer og modeller, så du kan udforske dine big data og omdanne dem til indsigt.

ferris wheel against blue sky

Business och data advisory

Hvor meget ved du om din virksomhed? Ved du, hvilken kunde der er mest værdifuld? Ved du, hvad dine største risici er? Hvilke økonomiske spørgsmål er afgørende for at styre virksomheden i den rigtige retning? Informationen er der, det gælder bare om at udnytte den!

Boy in old book store

Data management

Er dine data kvalitetssikrede og korrekte? Med Data Warehouse og Master Data Management får du kontrol over dine data. I datalageret kan du samle, granske og sikre maksimal kvalitet af data fra flere forskellige kildesystemer, før de bruges i et business Intelligence-program til yderligere analyser af din virksomhed.

Kids and mom with ipad

Internet of Things (IoT)

Internet of Things – eller tingenes internet – vokser i takt med digitaliseringen. Disse enheder kan forstå deres omgivelser, kommunikere og tilpasse deres aktiviteter efter situationen og udgør på den måde en mulighed for nyttige miljøer og tjenester. Vi hjælper dig med at udforske og skabe smarte løsninger til netop din virksomhed og dine kunders behov.

Woman on the phone working

Intelligent automation

Ved at automatisere arbejdsopgaver, der ellers ville blive udført af kontorpersonale, bidrager det ikke kun til omkostningsbesparelser, men også til øget kapacitet og kvalitet. Robotic Process Automation (RPA) giver dine medarbejdere mulighed for at udvikle sig inden for andre centrale arbejdsområder.

Different kinds of coffee

Træning i platforme og værktøjer

Vi tilbyder kundetilpasset uddannelse i alle vores partnerværktøjer. Både kurser i SAS og Wherescape, og vi er den eneste certificerede uddannelsespartner i Tableau. Du kan også få uddannelse i skyplatformen Snowflake og i alle Microsofts BI-produkter.

Wet window

Business intelligence og visualisering

Står du over for udfordringen med at forstå, håndtere og præsentere dine data på en forståelig måde? Vi kan hjælpe dig med at visualisere data, så det bliver lettere for alle i din organisation at få adgang til dem. Når alle har samme syn på, hvordan data skal fortolkes, bliver retningen tydeligere og drivkraften i indsatsen mere effektiv.

Group punch

Vores samarbejdspartnere

Vi samarbejder med flere partnere for at kunne tilbyde dig de bedste værktøjer og platforme på markedet. Du kan læse mere om vores samarbejdspartnere.

Til toppen