man reading by computer

Behovet for at identificere og levere de helt rigtige kompetencer vokser, i takt med at vigtigheden af teknologi og digitalisering til at understøtte virksomhedens forretningsmodel stiger. Vores enestående netværk af konsulenter sikrer, at vores kunder er på forkant med udviklingen. Det er afgørende for os at komme ind under huden på vores konsulenter, så vi er sikre på, at vi udvælger de specialister, der matcher lige præcis din virksomheds faglige og personlige behov. Efter vores mening findes det rigtige match nemlig ikke på papiret, men mellem mennesker.

Man speaking on the phone in an open office space

Vi stiller de rigtige spørgsmål

Ligesom vi har et personligt forhold til vores konsulenter, så har vi det også til de fleste af vores kunder. Selvom vi tilbyder mange forskellige kompetencer og løsninger, så vil du altid kun have én single point of contact, som er engageret i at forstå jeres situation, og som du altid kan gå til, hvis du har spørgsmål eller brug for lidt indspark fra en IT-kyndig. Med kompetent sparring finder vi sammen frem til den helt rigtige løsning for din virksomhed.

Hands protecting plant

Vores professionelle search team har stor IT-faglig indsigt, mange års erfaring og egen database. Derfor kan vores kunder trygt stole på, at vi hurtigt leverer de rette ressourcer. Lige så vel, som de kan være trygge ved Knowits vision om at bidrage til et mere bæredygtigt samfund, ved at hjælpe virksomheder og organisationer, med at udnytte fremtidens digitale løsninger. Vi designer forretningsmodeller, der stiler mod mindre input, øget effektivitet og mindre ressourcespild. Sådan skaber vi holdbare løsninger, der sikrer langsigtet værdi.

Vi er først tilfredse,
når vores kunder er det

Min kontakt hos Knowit tager
ansvar, og er garant for en professionel
proces, hvor jeg hurtigt
får den hjælp, jeg skal bruge.

 

Simon Børner
Ansvarlig for New Services & Technology hos Nuuday

Har du brug for konsulenter
til at løfte jeres forretning?


Tag kontakt til os, og hør hvordan vi bedst hjælper dig videre på jeres  digitale rejse ind i en bæredygtig fremtid. Udover at levere enkeltstående konsulenter til ressource- og/eller kompetenceforstærkning i hele verden, så leverer Knowit også turn-key projekter, hvor vi står for en samlet, holistisk løsning. Begge leverancemodeller inkluderer kompetencer indenfor rådgivning, udvikling, implementering, test, drift og uddannelse. Du kan læse mere, om hvordan Knowit hjælper jeres organisation med bæredygtige digitale løsninger, her: https://www.knowit.dk/om-knowit/#32538

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for Knowit Consulting Services
Kontakt mig
Kontakt mig

Knowits lille miracle

Mange virksomheder og organisationer har et stort uforløst potentiale. Der optimeres konstant på de ting, der kan måles og vejes – men der fokuseres ikke på ”de bløde ting”. Altså, de ting der holder sammen på organisationen og gør den robust. ”Knowits lille grønne 2023” sætter gang i tankerne, og giver dig konkrete råd til, hvordan du og dine kolleger får mere ud af det, I allerede har, og skaber større værdi for hinanden. Den lille grønne fås måde i fysisk og digital version. Skriv gerne om du vil have den som pdf eller om vi skal putte den i en kuvert (husk din adresse).


Bestil dit eksemplar nu hos
annette.meding@knowit.dk

Til toppen