Man speaking on the phone

Som konsulent hos Knowit Consulting Services får du en kollega, som er din personlige single point of contact og som altid er tilgængelig for dig. Når vi siger altid, så mener vi altid. Weekend, ferie, når som helst – du kan altid ringe. Din kontaktperson har selv stor IT-erfaring og er derfor en værdifuld sparringspartner, som tager sig tid og går den ekstra mil for at lære dig og dine behov at kende. Bruger du mælk i kaffen?

Woman walking through open office space

Den ekstra mil går vi for ikke bare at matche dig på kompetencer, men lige så meget for at matche dine interesser, ambitioner og personlighed op mod den konkrete opgave og organisation. Faglige kompetencer kan ikke kompensere for personlig kemi, når du skal indgå i et team hos en kunde. Vi har altid øje for det store billede, så du bedst muligt udvikler dig. Samtidig med at kunden får det meste ud af dine kompetencer på projekter, som du glæder dig til at møde ind til hver dag. Din udvikling er vores investering.

Vores fokus på dig er ikke bare noget, vi siger!

Min kontakt forstår virkelig, hvad jeg leder efter og tilbyder mig kun opgaver, som han ved passer til mig. 

 


Christina Skjønnemand
Freelancekonsulent

The personal relation with my contact makes it a great experience working with Knowit. 

 

Jarek Wilk
Freelancekonsulent

Få adgang til de mest spændende projekter, udvikl dine kompetencer og bliv en del af vores netværk

 

Du er selvfølgelig velkommen til at ringe til os og høre, hvad der er af muligheder. Og ellers står vores dør altid åben, hvis du har lyst til at kigge forbi og drikke en kop kaffe.

Nyropsgade 41, 1602 København
Tel: +45 2826 4774
Kontakt mig
Kontakt mig

Skanderborgvej 232, 8260 Viby J
Tel: +45 20 700 331
Kontakt mig
Kontakt mig

Møllegade 11a, 9000 Aalborg
Tel: +45 20 700 331
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen