Der findes mange valgmuligheder, når det drejer sig om at tilpasse indhold og funktionalitet til forskellige platforme, enheder og skærmstørrelser. Et alternativ til at bygge et responsivt website er skabe skræddersyede applikationer til iPhone, iPad og Android-platforme. På denne måde har man mulighed for at rendyrke grænsefladen samtidigt med, at der skabes en mere eksklusiv brugeroplevelse for mobile brugere.

Andre vælger at skabe...

Med apps som supplement er det nødvendigt at tænke på, at der skabes yderligere en digital kanal at håndtere og opdatere. En velgennemtænkt strategi understøtter håndteringen, når man har flere digitale kanaler. Vi hjælper dig med at udvikle løsninger og strategier, som opfylder din virksomheds behov.

Mobilt website

Andre har valgt at skabe indholdssider på det almindelige website, der er specielt tilpassede til brug på mobile enheder. Der tilpasser man indhold og funktion, hvad angår skærmstørrelse og mobil brugersituation. En tredje gruppe har mobiltilpasset et helt website - ofte med reducerede og forenklede funktioner - som vises, når mobiltelefoner eller tablets besøger webstedet.

Mange savner mobil strategi

Mange virksomheder og varemærker har stadig ingen strategi for, hvordan de præsentere sig for det stigende antal brugere, som anvender internet på mobilen. De har stadig websites, som er tilpassede efter besøgende med bærbare og stationære computere - og håber på, at mobile mennesker alligevel vil finde, hvad de leder efter. 

Strategi, design og implementering

Knowit har mulighed for at tilbyde dig kompetence inden for alt lige fra digital strategi, konceptudvikling, kunderejse-identifikation, touchpoint-kortlægning over design til implementering og drift af både websites og apps. Vi hjælper dig med at formulere en strategi for mobile applikationer, som supplerer din digitale strategi. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe en mobil oplevelse, der integreres problemfrit med dine øvrige kanaler og tjenester.

Kontakt os
Stine Reesen
Business Unit Director CPH
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen