Analyse

Vi tror, at alle organisationer er unikke, og derfor er det vigtigt for os at forstå, hvilke effekter netop I forventer jer af introduktionen og hvorfor. Vores erfarne forretningsanalytikere er eksperter i SharePoint og Office 365 og hjælper jer igennem analysefasen.

Implementering

Sammen med nogle af Nordens dygtigste udviklere og arkitekter udarbejder vi en løsning, der er tilpasset efter netop jeres behov. Vi genanvender naturligvis meget af den viden, vi gennem årene har tilegnet os i form af genanvendelige moduler. Dette skal gøre arbejdet så omkostningseffektivt som muligt.

Uddannelse

Det store arbejde begynder egentlig her og nu. Med den rigtige uddannelse og effektiv introduktion hjælper vi jer med at komme i gang og hurtigt mærke effekten af jeres investering. Vi sørger for at tilpasse niveauet efter netop jeres behov!

Drift

Blandt vores kunder er der 9 ud af 10, som vælger at fortsætte som driftskunde hos os. Som driftskunde får I som virksomhed en garanti for altid at have tilgængelige personer til at hjælpe netop jer, samtidig med at vi tilbyder proaktivitet og support.

Kontakt os
Stine Reesen
Business Unit Director CPH
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen