Den digitale transformation påvirker også den interne kommunikation, og en ny moderne arbejdsplads vokser op.

Her hos Knowit brænder vi for collaborationløsninger af enhver slags – bl.a. SharePoint og Office 365. Vi har erfaring med alt lige fra små introduktionsprojekter til store integrationsprojekter, som løber over flere år. Vores styrke ligger i, at vi blander vores omfattende tekniske kompetence med ekspertisen inden for forretningsanalyse, introduktion og uddannelse.

Vi stræber altid efter langvarige relationer. Derfor er drift af vores løsninger en vigtig del, så vi kan sikre, at vi har leveret kvalitet og opnået de ønskede effekter i jeres organisation. 

Vi sørger for at opfange behovene og skabe mulighederne for at gøre det enklere at samarbejde via digitale løsninger, hvor arbejdspladsen kan være kontoret, hjemme eller undervejs.

Hvorfor investere i intranet?

Mange virksomheder har investeret meget i automatisering af processer ved at indføre komplekse forretningssystemer. Her kan vi nu se, at der sker en afmatning af produktivitetsgevinsterne.

Fremover vil produktivitetsstigningerne komme fra forbedringer i kommunikation, samarbejde og vidensdeling, ofte leveret i agile udviklingsprojekter, inspireret af sociale medier, mobilitet og skyløsninger.

Konstant udvikling

Intranettet har udviklet sig fra informationsorienterede websider og selvbetjeningsportaler til også at omfatte socialt samarbejde, mail- og konferencesystemer, produktivitetsværktøjer og mobile løsninger integreret i en digital arbejdsplads.

Vi arbejder derfor med Microsoft SharePoint, Yammer, Skype, Outlook og Office, forskellige værktøjer inden for indholdshåndtering som EPiServer, Umbraco og WordPress samt platforme som Facebook og Google.

Løsninger til intranet og digitale arbejdspladser

Office365 i sig selv er en løsning, som tilbyder en masse funktioner til samarbejde. Som supplement til dette har vi hos Knowit skabt en lang række moduler, som giver dig som kunde mulighed for at øge værdien af jeres investering, uden at risikere opdatering af Office 365 som tjeneste.

Hos Knowit betragter vi kunderelationen som unik. Derfor sælger vi ingen færdigpakkede løsninger - i stedet lader vi dig som kunde plukke ud fra vores store udvalg af moduler, så løsningen bliver perfekt for netop dig og din organisation!  

 

"No successful digital workplace projects without a clear focus on users and an understanding that there is going to be a change in culture."

Vores model

Hvis vi må bestemme, så arbejder vi i overensstemmelse med vores model for introduktion.

Kontakt os
Stine Reesen
Business Unit Director CPH
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen