En voksende trend i løbet af de seneste år er, at mobilen er blevet et af de vigtigste værktøjer til at opnå kundetilfredshed og loyalitet. Ved at forbedre selvbetjeningen og hele tiden give brugeren adgang til opdaterede informationer skaber man denne følelse. En anden væsentlig trend er brugen af mobile løsninger til virksomhedens egne processer og leverancer.

De tekniske muligheder er næsten ubegrænsede. Sætter I brugerens behov i centrum for udviklingen er vejen ikke lang med hensyn til at opnå mål, som tidligere var både for svære og for dyre at nå.

Knowit har leveret applikationer til mobiltelefoner og andre mobile enheder siden smartphonens start i 2010. Vi har erfaring med Apples iPhone og iPad, forskellige generationer af Android-løsninger, applikationer til Windows Phone, tablets, BlackBerry-løsninger og programmer til Apple Watch.

Vores leverancer omfatter alt lige fra enkle indholdstjenester og applikationer med klart henblik på fuldskala netbanker og streamingtjenester med et rigt udvalg. Kontakt os gerne og få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe med at placere din virksomhed i brugernes hverdag.

App-udvikling

Apps er en fællesbetegnelse for applikationer og løsninger, der er tilpasset en teknisk enhed, en model eller et operativsystem. Disse programmer er installeret direkte på den tekniske enhed - eller downloades fra internettet. De mest almindelige operativsystemer er Apple iOS, Android og Windows. Fælles for dem alle er, at de giver mulighed for en god brugeroplevelse og effektiv kommunikation.

Vil du høre, hvordan vi kan hjælpe dig?
Mikkel Olesen
Client Director - Knowit Experience
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen