Brugervenlighedstests er den billigste og mest effektive måde at opdage fejl i de løsninger, du har til hensigt at skabe. Ved at involvere en håndfuld testpersoner fra berørte målgrupper, kan alt fra enkle misforståelser til kritiske konstruktionsfejl opdages, længe inden udviklingen indledes.

Kontakt os
Stine Reesen
CEO, Knowit Experience København
Kontakt mig
Kontakt mig

Giver forslag til forbedringer

Vi har lang erfaring med brugervenlighedstests af websteder, mobile applikationer og netbutikker. Vi gennemfører oftest disse tests på neutrale testpersoner, der skal udføre specifikke opgaver under observation. Testlederen stiller åbne spørgsmål og opfordrer brugeren til at tænke højt og begrunde sine valg. Hele sessionen optages på video - og vi giver en fuldstændig rapport med analyse af resultater og forslag til forbedringer.

Sikring af brugeroplevelsen

Vi tilbyder forskellige typer af tests. Brugstests, generative brugervenlighedstests og kortsortering. Desuden gennemfører vi ekspertvurderinger, konkurrent- og sammenlignende analyser, samt forskellige typer brugerundersøgelser. Vores brugerorienterede tjenester passer godt sammen med vores fullservice-tilbud. Den måde, vi arbejder med konceptudvikling på, betyder, at disse arbejdstrin kommer i en naturlig rækkefølge. Vi sikrer, at løsningen bidrager til en god brugeroplevelse. 

 

Testlab

Vi har lokaler, der er specielt udstyret til forskellige slags tests. Bag spejlglas kan du selv se og høre, hvordan disse tests gennemføres. Det kan gøre en smule ondt, men det er garanteret lærerigt at se, hvor brugerne har problemer. Udover overvågede tests tilbyder vi også Eye-tracking. Her måler vi, hvordan brugerens øje bevæger sig over skærmen, hvilket giver yderligere informationer, som brugere selv ikke altid kan beskrive eller se ved at følge musens bevægelser hen over skærmen.

Test af mobile enheder

Test af mobile enheder viser, hvor godt mobile websteder og apps fungerer med brugere. I mange tilfælde er det godt, hvis testpersonen kan anvende sin personlige device. Men vi har også adgang til en række forskellige smartphones og tablets. Ved at fjernbetjene disse kan du nemt og effektivt sikre, at grænsefladen ser godt ud i alle vigtige skærmopløsninger.

Effektstyring og målbar optimering

En løsning med mange brugere, som konverterer besøgende til kunder eller driver salg, opnår hurtigt gode resultater. Vi designer digitale produkter for at de skal nå de opstillede effekt- og brugermål. Ved at brugerteste tidligt - eksempelvis kortsortering efter navigationsstrukturer eller brugervenlighedstests på en papirskitse - kan vi få bekræftet, at designet fungerer efter hensigten. Ved lancering og drift bruger vi brugerstatistik og spørgeundersøgelser. De viser, om løsningen leverer de opstillede mål. De indikerer om og hvor der er problemer, noget som normalt følges op af ekspertvurdering og brugervenlighedstests.  Kontakt os for en gennemgang af, hvordan brugervenlighedstests kan garantere dig et bedre resultat.

Til toppen