Servicedesign og UX

Servicedesign er et kreativt, multidisciplinært arbejdsområde, som udformer sammenhængende, let forståelige og attraktive services. Ved at følge bruger- og designorienteret metodik, kan vi påvirke, hvordan vi kommunikerer, og hvordan vi forstår og anvender miljøet rundt omkring os.

Vil du have mere at vide?

Vil du at vi ringer til dig?

Tak! Vi ringer snart til dig.

Visuel identitet

Vores designstrategi fokuserer på at sikre, at din investering giver dig et godt resultat og den effekt, du forventer dig. For at opnå dette mål anvender vi anerkendte metoder og kraftfulde kreative værktøjer.

Emballagedesign

Emballagedesignet kan være begyndelsen eller afslutningen på en kunderejse. Den skal sammenfatte al kommunikation, som er sket indtil videre. Den skal holde et løfte. Eller kommunikere tilstrækkeligt stærkt fra hylden for at sælge. Vores emballagedesignere motiveres af det fysiske møde mellem varemærker og forbrugere.

Mobildesign og apps

Et alternativ til at bygge et responsivt website er at skabe skræddersyede applikationer til iPhone, iPad og Android-platforme. På denne måde kan grænsefladen rendyrkes for at skabe en mere eksklusiv brugeroplevelse for mobile brugere.

Konceptudvikling

Vi benytter os af en metodisk og iterativ tilgang til at formulere strategier og mål, skabe bærende idéer og udvikle design. 

Vil du have mere at vide?

Vil du at vi ringer til dig?

Tak! Vi ringer snart til dig.

Til toppen