Knowit har opnået den eftertragtede status som Azure Expert Managed Services Provider

Publiceret 25 jan 2023

Ud af hundredtusindvis af Microsoft-partnere er der kun omkring hundrede Azure Expert Managed Service Provider-partnere (MSP) på verdensplan. Nu er Knowit en af de få Azure Expert MSP-partnere i Norden.

Microsofts Azure Expert MSP-program er udviklet til at sikre, at virksomheder og organisationer får adgang til de mest kompetente Azure-partnere. For at blive Azure Expert MSP skal en partner opfylde visse kvalifikationer og bestå et udviklingsprogram, der beviser viden om cloud, velfungerende processer og høj fokus på kundetilfredshed.

Partnerstatus for Azure er af stor betydning for Knowit og validerer vores dybtgående viden, muligheder og erfaring med at skabe, implementere og administrere optimale Azure-tjenester for vores kunder. Den viser også, at vi har ekspertise i at administrere komplekse globale cloudmiljøer.

"Azure Expert MSP er det højeste niveau af partnercertificering fra Microsoft inden for Azure, og vores partnerstatus understreger vores position som en førende Microsoft Azure-partner. Certificeringen er også et bevis på vores drifts- og implementeringsfunktioner, som er blevet kontrolleret og verificeret af en ekstern aktør," siger Stefan Andersson Nystedt, Nordic Microsoft Business Alliance Lead hos Knowit.

Vores ekspertise udvikler sig i takt med Azure


Rammen er opbygget, så kunder kan stole på, at partnere, der har opnået Azure Expert MSP-status, løbende arbejder på at forblive Azure-eksperter. Rejsen slutter ikke efter den første gennemførte gennemgang. For at bevare denne særlige partnerstatus skal Azure MSP’er fortsat opfylde kravene og gennemgå en årlig kontrol af udviklingsfremskridtene. På den måde kan vi hos Knowit sikre, at vi løbende forbedrer os og opretholder vores ekspertise inden for de nyeste teknologistandarder for vores kunder.

Styrk din bæredygtige cloudrejse med os

Integrer bæredygtighed i dit cloudmiljø, og styr dit CO2-aftryk. Knowit er din agile cloudpartner, der kan hjælpe dig – fra sikring af din cloudinfrastruktur til udvikling og modernisering af applikationer med de nyeste bæredygtige teknologier.

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen